* ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ * ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ

Τέλος στον διχασμό ζητούν Γρηγορίου και παίκτες της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 17 Δεκ 2019 22:08

Τέλος στον διχασμό της ΑΕΛ ζήτησαν ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες διά στόματος του αρχηγού Βαγγέλη Μόρα, με αφορμή τις αποδοκιμασίες μερίδας φιλάθλων της ΑΕΛ κατά του μεγαλομετόχου της ομάδας Αλέξη Κούγια στον προχθεσινό αγώνα ΑΕΛ-Ατρόμητου Αθηνών 1-2.


Παράλληλα διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα μετά την πολύωρη προχθεσινή κατάθεση του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, που υποστήριξε ότι δέχεται εκβιασμό για πώληση της ομάδας.
Ο τεχνικός της ομάδας και ο αρχηγός σε δηλώσεις που έκαναν στο προπονητήριο των Δένδρων ζήτησαν να βρεθεί μια λύση για το καλό της ομάδας μεταξύ της μερίδας των οπαδών που αποδοκιμάζουν τον μεγαλομέτοχο και του ιδίου του μεγαλομετόχου.
Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου είπε ότι ο καθένας μπορεί να βρει τρόπο διαμαρτυρίας, αλλά η ομάδα δεν πρέπει να επηρεάζεται, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, ενώ ζήτησε να βρούνε λύση αυτοί που αποδοκιμάζουν τον μεγαλομέτοχο και ο ίδιος.
Τόνισε ότι η ΑΕΛ μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε να τελειώνει τον πρώτο γύρο στην 4η θέση της βαθμολογίας και στόχος είναι η ομάδα να πάει ψηλά και αυτό το θέλουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα και ασχολούνται μαζί της, ενώ για να έχει αυτή την πορεία έγινε μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους…
Ο τεχνικός διακρίθηκε και για την ευγένειά του, αφού ζήτησε συγγνώμη από τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης που ταλαιπωρήθηκαν να πάνε στο προπονητήριο των Δένδρων για να πάρουν τις δηλώσεις του ιδίου και του Μόρα.
Ο αρχηγός Βαγγέλης Μόρας αναφέρθηκε και αυτός στην ανάγκη εξεύρεσης λύσης στη διαμάχη που έχει προκύψει και ότι από αυτή χάσιμο έχει μόνο η ομάδα και κανένας άλλος, ενώ στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να υπάρχει άλλη επιδείνωση.
Τόνισε και αυτός ότι η ομάδα είναι σε κομβικό σημείο και πρέπει να υπάρχει ηρεμία ώστε να φθάσει ψηλά αυτή τη χρονιά που το θέλουν όλοι.
Σχετικά με τις αποδοκιμασίες που δέχονται συμπαίκτες του είπε ότι αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο και μπορεί κάποια στιγμή να δέχονται αποδοκιμασίες και μετά να τους χειροκροτεί όλος ο κόσμος.
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ
Χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ έδωσε συνέντευξη Τύπου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε εξώδικο την περασμένη Παρασκευή για εκβιαστικές απειλές εναντίον του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και κοινοποίηση στον εισαγγελέα Eφετών κ. Σταμάτη Δασκαλόπουλο, ενώ την Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ-Ατρομήτου έδωσε κατάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας διαρκείας πέντε ωρών για τους οπαδούς που τον εκβιάζουν, για μέσο μαζικής ενημέρωσης και για αγώνες του Απόλλωνα Λάρισας.
Η κατάθεσή του κοινοποιήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών, που όπως και το εξώδικο, τα παρέπεμψε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κ. Απόστολο Τζαμαλή για περαιτέρω έρευνα.
Στις δηλώσεις του ο κ. Κούγιας είπε ότι τον λόγο πλέον για τις κατηγορίες εναντίον του έχει η δικαιοσύνη.
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι αυτοί που τον εκβιάζουν έχουν ως στόχο να δώσει δωρεάν τις μετοχές, αλλά τόνισε ότι ο ίδιος όχι μόνο δεν θα φύγει από την ομάδα αλλά επανέρχεται στη θέση του προέδρου αφού δεν υπάρχει κώλυμα, ενώ το διοικητικό συμβούλιο θα γίνει 15μελές.
Επίσης πρόσθεσε ότι θα βάλει πρόεδρο στην ΑΕΛ τον γιο του μόλις φθάσει σε ηλικία 18 χρονών.
Μίλησε για κλείσιμο των εκδοτηρίων του γηπέδου ώστε να υπάρχει έλεγχος των φιλάθλων, την κυκλοφορία εισιτηρίων διαρκείας σε μισή τιμή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και των πλέι οφ ή πλέι άουτ, ενώ θα είναι ελεύθερη η είσοδος για παιδιά ηλικίας έως 15 ετών εφόσον συνοδεύονται από τον γονέα τους.
Τέλος, είπε ότι η ΑΕΛ από τον Μάρτιο θα αρχίσει χτίσιμο ξενοδοχείου στο προπονητήριο των Δένδρων, το οποίο θα γίνει με πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass