Τρωτή η ΑΕΛ απέναντι σε Ατρόμητο

Μερίδα οπαδών κατά Κούγια

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2019 22:02

Τρωτή αποδείχθηκε η ΑΕΛ χθες στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου γνωρίζοντας στο Ael Fc Arena την ήττα από τον Ατρόμητο Αθηνών με 2-1, αλλά παρέμεινε σε θέση... πλέι οφ.

Το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι μερίδα οπαδών από το πρώτο λεπτό αποδοκίμαζε τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια. Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Ούμπιδες (5'), Ουγκράι (20'), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 43', με πέναλτι του Φατιόν.
Η ΑΕΛ πλέον χρειάζεται ενίσχυση αν θέλει να υλοποιήσει τον στόχο της πρώτης εξάδας και κυρίως ένα σέντερ φορ, καθώς χθες δεν πήρε λύσεις ούτε από τον Νούνιτς ούτε από τον Ντάουντα. Ειδικά ο τελευταίος ήρθε με περγαμηνές αλλά ακόμα δεν έχει φθάσει σε υψηλά σημεία απόδοσης.
Οι «βυσσινί» έχουν ριχτεί στο μεταγραφικό παζάρι αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχουν θεαματικά αποτελέσματα.
Το χθεσινό παιχνίδι κρίθηκε από δύο γκολ των φιλοξενουμένων που μερίδιο σημαντικό είχε η τύχη. Στο 5' ο Ούμπιδες σκόραρε με την μπάλα να βρίσκει τον Φατιόν και να αλλάζει πορεία, ενώ στο 20' ο Ουγκράι πήρε την μπάλα από μια απόκρουση του Καρανίκα.
Η αγωνιστική εικόνα αδικεί την ΑΕΛ που είχε 18 τελικές έναντι 5 των αντιπάλων, 8 κόρνερ έναντι δύο και κατοχή μπάλας με 63%. Μέχρι και ο προπονητής των φιλοξενουμένων παραδέχθηκε την ανωτερότητα της λαρισινής ομάδας.
Σίγουρα αυτό που δεν πήρε χθες η ΑΕΛ ήταν βοήθεια από τις αλλαγές, καθώς αποδείχθηκαν χειρότεροι απ' αυτούς που αντικατέστησαν...
Η επόμενη μέρα φέρνει την ΑΕΛ να σκέφτεται τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Η ΑΕΛ ξεκίνησε το παιχνίδι με τακτική 4-3-3 έχοντας τον Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους: Καρανίκα, Μόρα, Μπράλιτς, Στάνκοβιτς. Στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ήταν οι Κάτσε, Φατιόν και πιο μπροστά ο Μιλοσάβλιεβτς. Στην επίθεση στα πλάγια δεξιά τον Ασούρμπε και αριστερά τον Ουάρντα. Στην επίθεση αγωνίσθηκε ο Νούνιτς.
Tακτική 4-2-3-1 ακολούθησε ο προπονητής του Ατρομήτου Σάββας Παντελίδης έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Μέγερι, στην άμυνα τους: Κιβρακίδη (δεξιά), Ρισβάνη, Γούτα στα στόπερ και Κατράνα αριστερά. Αμυντικά χαφ ήταν οι: Μάντσον, Ανδρούτσος και πιο μπροστά οι: Ουγκράι (δεξιά), Ούμπιδες, Μανούσο (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.
Η ΑΕΛ μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι αλλά μέσα σε ένα εικοσάλεπτο δέχεται δύο τέρματα στις αντίστοιχες επιθέσεις του Ατρομήτου από φάσεις που πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες της ΑΕΛ. Στην πρώτη στο 5' στο τέρμα που πέτυχε ο Ούμπιδες η μπάλα βρήκε τον Φατιόν και στη δεύτερη στο τέρμα του Ουγκράι έκανε απόκρουση ο Καρανίκας, αλλά αποδέκτης ήταν ο παίκτης του Ατρομήτου.
Η λαρισινή ομάδα πίεσε όσο μπορούσε, αλλά έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη είτε λόγω Μέγερι είτε λόγω αστοχίας παικτών.
Τελικά κέρδισε ένα πέναλτι στο 41' που εκτέλεσε ο Φατιόν και χρεώθηκε μέσω VAR σε χέρι του Βέλλιου ύστερα από κόρνερ του Κάτσε.
Στο δεύτερο μέρος ο Μιχάλης Γρηγορίου έβαλε Ντάουντα και Σετσέροβις κάνοντας την τακτική 4-4-2 με δύο επιθετικούς Νούνιτς και Ντάουντα.
Οι αλλαγές αυτή τη φορά δεν βοήθησαν όσο περίμενε ο προπονητής, με αποτέλεσμα η ομάδα να μη μπορεί να δημιουργεί ευκαιρίες με εξαίρεση μια φάση με τον Ντάουντα στο 52'.
Δεν βοήθησε ούτε η αλλαγή με τον Μπούστος, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα στο 75' όταν ο Γιακουμάκης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κρίστινσον, αλλά αστόχησε.

ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ
2': Εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Κάτσε, ο Ουάρντα πιάνει κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρομήτου.
5': Σουτ του Ούμπιδες έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κοντράρει στο Φατιόν και γίνεται το 1-0.
10': Εκτέλεση κόρνερ από τον Κάτσε, η μπάλα μετά από σύγχυση στην άμυνα του Ατρομήτου καταλήγει στον Μόρα που μεταβιβάζει στον Ουάρντα, αλλά παρεμβάλλεται ο Μιλοσάβλιεβιτς που κάνει ένα περίεργο ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά αποκρούει ο Μέγερι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.
18': Ανάποδο ψαλίδι του Ουάρντα από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μέγερι.
19': Μακρινό σουτ του Στάνκοβιτς αποκρούει σε κόρνερ ο Μέγερι. Το εκτελεί ο Κάτσε και ο Μπράλιτς μέσα από τη μεγάλη περιοχή πλάγια σουτάρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.
20': Σέντρα του Μανούσου από δεξιά, κακή απομάκρυνση του Καρανίκα και ο Ουγκράι με ωραίο σουτ κάνει το 0-2.
24': Σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ.
35': Από δεξιά κάνει σέντρα ο Ασούμπρε και ο Ουάρντα από το σημείο του πέναλτι πιάνει κεφαλιά που εξουδετερώνει ο Μέγερι.
39': Σέντρα του Στάνκοβιτς από αριστερά και η μπάλα φθάνει στον Ασούμπρε που από το ύψος της μικρής περιοχής σουτάρει, αλλά αποκρούει εντυπωσιακά ο Μέγερι.
41': Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Κάτσε και η μπάλα βρίσκει το χέρι του Βέλλιου και ο Σιδηρόπουλος με τη συμβολή και του VAR καταλογίζει πέναλτι.
43': Ο Φατιόν εκτελεί το πέναλτι και μειώνει σε 1-2.
45+1': Ο Κάτσε εκτελεί φάουλ και η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ατρομήτου.
50': Δυνατό σουτ του Ουγκράι λίγο μέσα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και αριστερά, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρίστινσον.
52': Σουτ του Ντάουντα μέσα από τη μεγάλη περιοχή και δεξιά, μπλοκάρει την μπάλα ο Μέγερι.
72': Σουτ του Κάτσε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, η μπάλα καταλήγει άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρόμητου.
75': Μακρινή μπαλιά του Μέγερι στον Γιακουμάκη που βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, αλλά σουτάρει την μπάλα άουτ.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Από την ΑΕΛ καλύτερος ήταν ο Κάτσε που έδωσε δύναμη στην ομάδα ειδικά στο πρώτο μέρος. Τον ακολούθησε ο Μόρας που έκανε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι.
Ο Κρίστινσον δεν ευθύνεται στα γκολ που δέχθηκε, ενώ μέτριος ήταν ο Μπράλιτς. Αυτό που συνέβη στον Καρανίκα θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιονδήποτε παίκτη. Ήταν άτυχος, ενώ ο Στάνκοβιτς είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ο Φατιόν καλύτερος του Σετσέροβιτς που μπήκε στο δεύτερο μέρος. Ο Μιλοσάβλιεβιτς είχε καλό ξεκίνημα, αλλά όχι ανάλογη συνέχεια, ορθά έγινε αλλαγή.
Ο Ουάρντα ψάχνει το γκολ, αλλά δε το βρίσκει παρά το απαράμιλλο πάθος που τον διακρίνει.
Ο Ντάουντα δεν βοήθησε καθόλου όπως και ο Μπούστος.
Από την ομάδα του Ατρομήτου καλύτεροι ήταν ο Ουγκράι με τον Ούμπιδες. Ακολούθησαν σε απόδοση ο θαυμάσιος Μέγερι και ο δραστήριος Μανούσος.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και στους διαιτητές. Ρεσιτάλ διαιτησίας από Σιδηρόπουλο, βοηθών και τέταρτου» δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας. Αυτό τα λέει όλα για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου (συνδέσμου Δωδεκανήσου) και των βοηθών του Κωσταρά (Αιτωλοακαρνανίας), Κουρομπύλια (Αν. Αττικής). Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Φατιόν, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Καρανίκας - Μάντσον, Βέλλιος, Ρόζα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Μόρας, Στάνκοβιτς, Φατιόν (46' Ντάουντα), Κάτσε, Ασούμπρε, Μιλοσάβλιεβιτς (46' Σετσέροβιτς), Ουάρντα, Νούνιτς (71' Μπούστος).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μάντσον, Ούμπιδες, Ανδρούτσος (76' Μπαένα), Ουγκράι (53' Ρόζα), Μανούσος, Βέλλιος (60' Γιακουμάκης).

Καρανίκας, Μπράλιτς
συμπλΗρωσαν κάρτες
Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στη χθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Κίτρινη κάρτα είδαν ο Νίκος Καρανίκας και ο Σλάβκο Μπράλιτς, που έφτασαν τις τέσσερις και έτσι θα απουσιάσουν σ' έναν από τους επόμενους τέσσερις αγώνες των «βυσσινί» στη Super League 1, ενώ ακόμα κίτρινη κάρτα είδαν ο Φατιόν Άντονι και ο Ζαν Λουκ Ασούμπρε. Τέλος, στο όριο είναι ο Έργκους Κάτσε με έξι, που αν δεχθεί ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσει δύο παιχνίδια, ενώ οι Αλέξης Μιχαήλ, Μάρκο Νούνιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, έχουν τρεις και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ' έναν αγώνα.

Συνεντεύξεις Τύπου
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες ότι σήμερα και ώρα 12:00 το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ομάδας, ενώ στις 13:30 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΛ, στα Δένδρα, από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, με μοναδικό θέμα το αίτημα προς την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη να δράσουν με αφορμή τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών.

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Βασ. Ντάμπλης

 

Μ. Γρηγορίου: «Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις»

Για την ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να γίνει πιο ουσιαστική και ποιοτική αναφέρθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος παράλληλα επισήμανε τις πολλές τελικές που είχαν οι «βυσσινί», αλλά και την τύχη του Ατρομήτου. «Νομίζω είναι ένα άτυχο αποτέλεσμα για την ομάδα μου. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, τα παιδιά έδειξαν σε όλη τη διάρκεια ότι είχαν διάθεση, ενώ με την αλλαγή του σχηματισμού γίναμε πιο επιθετικοί. Δεχθήκαμε ένα πολύ τυχερό γκολ στο 5ο λεπτό και κάναμε δώρο το δεύτερο γκολ στο 20ό λεπτό στις δύο πρώτες επισκέψεις του Ατρόμητου στην περιοχή μας. Κι όταν το σκορ είναι στο 20’ 0-2, επαναλαμβάνω από θέμα τύχης, ψυχολογικά οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να είχε μπει σε άλλη διαδικασία και να τα είχε παρατήσει. Παρ’ όλα αυτά έκαναν τεράστια προσπάθεια τα παιδιά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε ακόμα περισσότερο. Μία φορά μόνο ο Ατρόμητος βρήκε ευκαιρία στο 75’ πάλι από λάθος προσωπικό δικό μας. Όταν σ' ένα παιχνίδι εντός έδρας έχεις πάνω από 20 τελικές με τις 11 στον στόχο και ο αντίπαλος μόνο τρεις, εκ των οποίων οι δύο στον στόχο, καταλαβαίνετε ότι δεν έχω να πω κάτι σ’ αυτά τα παιδιά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ούτως ή άλλως είναι πολύ κοντινά τα παιχνίδια, έχουμε την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και να κλείσουμε τις υποχρεώσεις μας πριν τις γιορτές με τον Πανιώνιο την επόμενη Κυριακή. Εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω αυτό το οποίο βλέπω από τους συγκεκριμένους παίκτες. Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε σε κάποιες θέσεις ενίσχυση και αυτό κοιτάμε ήδη για να μπορέσουμε να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και πιο ποιοτικοί. Επαναλαμβάνω θα συνεχίσουμε την ίδια προσπάθεια μέχρι το τέλος και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει. Το ίδιο έλεγα μετά από νίκες το ίδιο λέω και μετά από ήττα. Συνεχίζουμε». *** Από την πλευρά του ο τεχνικός του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης είπε: «Έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς και τους στόχους μας η σημερινή νίκη. Πραγματικά θα ήταν πολύ δύσκολος ο δρόμος μετά αν είχαμε χάσει το σημερινό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε για μας πάρα πολύ καλά. Πετύχαμε δύο τέρματα, χωρίς να έχουμε κινδυνέψει πολύ, αλλά από το σημείο που πετύχαμε το δεύτερο τέρμα και μετά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας. Έχουμε όμως περιθώρια βελτίωσης. Ασφαλώς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κινδυνέψαμε αρκετές φορές. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι βελτιωθήκαμε και θεωρώ ότι στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις στον αντίπαλο. Κρατάμε τη νίκη, γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι και πρέπει να δουλέψουμε έχοντας απαιτήσεις από τον εαυτό μας. Για εμάς νομίζω το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς είναι αυτό που έρχεται την Τετάρτη». -Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα είπε: «Υπάρχει δίκαιο και άδικο στο ποδόσφαιρο; Ξέρετε πόσες φορές η ομάδα μου ήταν καλύτερη και έχει χάσει; Δίκαιο είναι όταν στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα. Είπα, δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου για πάρα πολύ χρόνο και ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς».

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 14ης αγωνιστικής της Super League:

*ΟΦΗ – Άρης 3-1 (30' Βαζ, 71' Φερέιρα, 73' Φιγκεϊρέδο - 12' Ιντέγε)

*Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0 (44' πέν. Χατζηγιοβάνης, 82' Περέα)

*Ξάνθη – ΑΕΚ 0-1 (84' Γαλανόπουλος)

*ΑΕΛ – Ατρόμητος 1-2 (43' πέν. Φατιόν - 5' Ούμπιδες, 20' Ουγκράι)

*ΝΠΣ Βόλος – Πανιώνιος 2-1 (74' πέν. Μουνίθ, 87' Τσοκάνης - 27' Εμμανουηλίδης)

*Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-5 (5',73' Μασούρας, 9' Ποντένσε, 34', 44' Έλ Αραμπί)

*Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-3 (7' Πέλκας, 66' Λημνιός, 69' Άκπομ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 28-5 34

2. ΠΑΟΚ 28-12 34

3. ΑΕΚ 24-17 24

4. ΟΦΗ 25-17 22

5. Παναθηναϊκός 15-17 20

6. ΑΕΛ 18-18 19

7. Ξάνθη 12-16 19

8. Άρης 21-18 18

9. Ατρόμητος 23-22 18

10. Λαμία 13-19 17

11. ΝΠΣ Βόλος 16-24 17

12. Αστ. Τρίπολης 15-23 12

13. Πανιώνιος 13-25 6

14. Παναιτωλικός 8-27 4

*Ο Πανιώνιος άρχισε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

17:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός ΕΡΤ

17:15 Ο.Φ.Η.- Παναθηναϊκός NS3

17:15 Ολυμπιακός- Α.Ε.Λ. NS2

19:30 A.E.K.- Αστ.Τρίπολης NS1

19:30 Ατρόμητος Αθ.-Λαμία ΕΡΤ

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

17:15 Άρης-

Ν.Π.Σ Βόλος NS2

19:30 Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. NS1

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ

8 ΓΚΟΛ: Ολιβέιρα (ΑΕΚ), Ελ Αραμπί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) 7 ΓΚΟΛ: Μανούσος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

6 ΓΚΟΛ: Σεμέντο (ΟΦΗ), Αραμπούλι (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)

5 ΓΚΟΛ: Βέλλιος (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Τόρες, Μουνίθ (ΒΟΛΟΣ), Τουράμ (ΛΑΜΙΑ), Σουντανί (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Τσιλιανίδης (ΟΦΗ)

4 ΓΚΟΛ: Μάνταλος (ΑΕΚ), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ), Μπρούνο Γκάμα, Ιντέγε (ΑΡΗΣ), Μπαράλες, Μαρκ Φερνάντεθ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Βαλμπουενά (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μακέντα, Χατζηγιοβάννης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μίσιτς (ΠΑΟΚ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Μαρτίνες (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Μανδάς (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Πλιάτσικας (ΛΑΜΙΑ), Τερκί (ΞΑΝΘΗ), Σανιά (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass