ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Μ. Γρηγορίου: Με την ίδια σοβαρότητα και στον β’ γύρο

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2019 22:39

Η εξαιρετική πορεία της ΑΕΛ στον α’ γύρο του πρωταθλήματος της Super League γεννά προσδοκίες για τη συνέχεια. Οι «βυσσινί» έδειξαν ότι έχουν το σθένος, αλλά και την ποδοσφαιρική αξία να εδραιωθούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία και στον β’ γύρο της διοργάνωσης, που ξεκινά μεθαύριο Κυριακή με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (15:00, AEL FC Arena).


Αυτό, μεταξύ άλλων, επισήμανε στους παίκτες του κατά τη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος ζήτησε με αφορμή την έναρξη του β’ γύρου να επιδείξουν την ίδια σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Η νίκη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο για τους «βυσσινί», που με τη στήριξη του κόσμου θέλουν να επιβεβαιώσουν και εντός αγωνιστικού χώρου την ποδοσφαιρική τους ανωτερότητα έναντι του αντιπάλου τους. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, η χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει και τον Φιλίποβιτς στη διάθεσή του που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και δείχνει έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Όσον αφορά στον Ατρόμητο τα προβλήματα, όπως φαίνεται, δεν λείπουν. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αναμένεται σήμερα να ολοκληρώσει την προετοιμασία της, ωστόσο υπάρχει έντονος προβληματισμός κυρίως ως προς τους Γκάλο και Γαρουφαλιά, καθώς αμφότεροι έχουν θέματα με τραυματισμούς σε γάμπα και μετατάρσιο, αντίστοιχα. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο είναι αμφίβολοι ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο AEL FC Arena.
ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ
Οριστικά χωρίς τους φιλάθλους του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος με Λάρισα και Παναθηναϊκό, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή των Πειραιωτών κατά της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας της έδρας τους με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
ΟΙ 13 «ΑΧΑΣΤΟΙ» ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ
Συνολικά 314 ποδοσφαιριστές χρησιμοποιήθηκαν από τις ομάδες στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, όπως τουλάχιστον αναφέρεται σε ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο που έδωσε στη δημοσιότητα η Super League.
Οι 13 από αυτούς δεν έχασαν λεπτό στους 13 αγώνες, ενώ δύο έπαιξαν μόνο μία φορά για δευτερόλεπτα. Οι τελευταίοι είναι ο Αλεξάντερ Γκοΐκοβιτς της ΑΕΛ και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος της Λαμίας.
Αυτοί που δεν έχασαν λεπτό είναι τέσσερις τερματοφύλακες, οκτώ αμυντικοί και ένας μέσος. Από δύο παίκτες έχουν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ.
Τους περισσότερους παίκτες έχει χρησιμοποιήσει ο Ατρόμητος, 25 συνολικά, ενώ τους λιγότερους ο ΟΦΗ, μόλις 20. Η ΑΕΛ έχει χρησιμοποιήσει 22 παίκτες.
Οι 13 που δεν έχουν χάσει λεπτό:
Τερματοφύλακες: Έγκμουντουρ Κρίστινσον (ΑΕΛ), Νίκος Παπαδόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Σωκράτης Διούδης (Παναθηναϊκός), Ζοζέ Σα (Ολυμπιακός)
Αμυντικοί: Αριστοτέλης Καρασαλίδης (Ξάνθη), Βάντερσον Σκαρντουέλι (Λαμία), Δημήτρης Γούτας (Ατρόμητος), Δημήτρης Γιαννούλης (ΠΑΟΚ), Χοσέ Κρέσπο (ΠΑΟΚ), Λίντσεϊ Ρόουζ (Άρης), Φράνκο Φεράρι (Βόλος), Πιέρ Σανιά (Παναιτωλικός)
Μέσοι: Χαβιέ Ματίγια (Άρης)
Πόσοι έχουν παίξει με κάθε ομάδα:
25 παίκτες: Ατρόμητος
24 παίκτες: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος
23 παίκτες: Λαμία
22 παίκτες: ΑΕΛ, Ξάνθη, Άρης, Παναθηναϊκός, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός
21 παίκτες: ΠΑΟΚ
20 παίκτες: ΟΦΗ
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Από τη Super League ανακοινώθηκε η καλύτερη 11άδα της 13ης αγωνιστικής στην οποία υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Βέρντε, Ολιβέιρα, τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Τσιμίκας, Ποντένσε, Ελ-Αραμπί, δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνει ο Μπρούνο Γκάμα του Άρη.
ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑ
Θετική είδηση για την ΑΕΛ είχαμε στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα του ατζέντη Τζιουζέπε Βέλα Τζούνιορ για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των «βυσσινί». Αναλυτικά η απόφαση:
«Αίτηση του τρίτου ΒΕΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (VELA JUNIOR) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ. (Υπό διάσκεψη)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass