ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ:

Θέλουμε ακόμη μεγάλη προσπάθεια

* Τα φιλικά μας δίνουν τη δυνατότητα να γίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι καλύτεροι

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2015 8:34

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Απόλλωνα Λάρισας την περασμένη Πέμπτη από τον Παλαμά, όπου επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του τοπικού Ατρομήτου, με σκορ 1-0.

Το γκολ με απευθείας φάουλ του Θανάση Γιαννακόπουλου στο 40΄έδωσε τη νίκη στους «κυανόλευκους», που φάνηκαν βελτιωμένοι, σε σχέση με προηγούμενα φιλικά.

Η λαρισινή ομάδα που έχει όμως πολλά νέα πρόσωπα δεν έχει αποκτήσει τη συνοχή που πρέπει και αυτό θεωρείται απολύτως φυσιολογικό, διότι χρειάζεται χρόνος προσαρμογής.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Μάγγου, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο, όμως θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες στην ομάδα και επόμενο είναι για να γίνει η κατάλληλη χημεία, να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Εμείς δεν βιαζόμαστε και τα φιλικά μας δίνουν τη δυνατότητα να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε παράλληλα, τις αδυναμίες μας.

Ευελπιστώ πως θα παρουσιασθούμε έτοιμοι όταν πρέπει και καλό είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους όλη τη χρονιά, καθώς ούτε ο υπέρμετρος ενθουσιασμός αλλά και ούτε η απογοήτευση στα αρνητικά αποτελέσματα, δεν πρέπει να μας επηρεάζουν.

Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και όσο καλύτερο ποδόσφαιρο παίξουμε, τόσο και οι πιθανότητες για να βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο μας, θα είναι αυξημένες».

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ ΠΑΛΑΜΑ

Η ρεβάνς της φιλικής αναμέτρησης στον Παλαμά θα δοθεί την ερχόμενη Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 18:00 στη Φιλιππούπολη, παιχνίδι που ενδέχεται να ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα, κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα το απόγευμα.

* Σήμερα και ώρα 6 μ.μ. θα ξεκινήσει την προετοιμασία του και το εφηβικό τμήμα του Απόλλωνα Λάρισας, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μάγγου.

Όσοι είναι γεννημένοι τα έτη 2000, 2001, 2002 και επιθυμούν να εγγραφούν, μπορούν να παρευρίσκονται την παραπάνω ώρα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΟΥΗΔΟΣ…

Ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τον Σουηδό Daniel Τabrizi, όμως ο ποδοσφαιριστής δεν συνεχίζει στο σωματείο της Φιλιππούπολης καθώς λύθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass