ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Πρώτη στη Λάρισα με... 3-0

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2015 10:24

Η ΑΕΛ στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί λαρισινού εδάφους και συγκεκριμένα στην Τσαριτσάνη κέρδισε τον τοπικό Οικονόμο με το ευρύ 3-0 παίζοντας καλά στο πρώτο μέρος(αδικείται από 0-1) αλλά στην επανάληψη μόνο στα τελευταία λεπτά όπου πρωταγωνίστησε ο Καπός. Μάλιστα ο Οικονόμος μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 69' (είχε δοκάρι με τον Καραβασίλη) και το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Η ομάδα του Ντόστανιτς(και του συνεργάτη του Κώστα Κατσάρα) ξεκίνησε δυνατά και έχασε δυο ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με τον Αναστασόπουλο(τελευταία στιγμή απέκρουσε ο Κορομηλάς) και με τον Τσιμπάμπα το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γούπος.

Ακολούθησε μια νέα ευκαιρία για την ΑΕΛ πάλι με τον Τσιμπάμπα όταν σε σέντρα του Πάτο έπιασε.. «αέρα».

Το 0-1 έγινε με υπέροχο σουτ του Ουρτάδο ύστερα από πλασαριστή εκτέλεση κόρνερ του Κοντοχρήστου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ντόστανιτς έβαλε μια νέα ενδεκάδα που αρχικά απείλησε με τον Μαρουκάκη αλλά στο 69' ο Οικονόμος έφθασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Καραβασίλης ύστερα από πάσα του Καραγιάννη σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχωφ.

Στο 76' νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Οικονόμο όταν ο Τσάτσος εξ επαφής δεν βρήκε την μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά ακολούθησε ένα σόου από τον Καπό. Στο 78' κάνει σέντρα από αριστερά και ο Ροβίθης κάνει το 0-2 ενώ στο 89 πάλι ο Καπός έδωσε στον Μαρουκάκη που έκανε το τελικό -3.

Από την ΑΕΛ καλύτεροι οι: Ουρτάδο, Καπός, Μαρουκάκης, Κοντοχρήστος, Γοβάνοβιτς ενώ από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης οι: Αγρόδημος, Μπαλής, Γούπος και Κορομηλάς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπος, Παπαγεωργίου, Πούτας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι, Τόλιος, Μπαλής, Κωστόπουλος, Αγρόδημος, Καραγκούνης.

Αγωνίστηκαν και οι: Νούσιος, Καραβασίλης, Καραγιάννης, Καψιώχας, Πρίφτης, Τσάτσος, Δημητρέλης, Μαχαίρας.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος (25′ Μπανούσης), Χάμος, Πάτο, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο, Τσιμπάμπα.

Αγωνίστηκαν και οι: Ξενοδόχωφ, Κομεσίδης, Μασούρας, Μονιάκης, Οικονομόπουλος, Μαρουκάκης, Καπός, Ροβίθης, Χοτζάλι, Μανακούσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass