ΑέΡΑΣ… ΝΒΑ στη ΛΑΡΙΣΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΟΛΙΣ 2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2019 21:52

ΑέΡΑΣ ΝΒΑ και μάλιστα πρωταθλητισμού υπάρχει από χθες στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ, καθώς έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου αποκτήματος της ομάδας Μπράντον Ρας (πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος το 2015, στη δεύτερή του θητεία) παρουσία του προέδρου Θόδωρου Ριζούλη ενώ παρόντες ήταν και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας Βαγγέλης Αγγέλου και Γιάννης Τζήμας.


Ο Ρας, που έχει κατακτήσει με το Κάνσας το 2008 και το κολεγιακό πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης στον ημιτελικό, όπου κόντρα στο Νορθ Καρολάινο πέτυχε 25 πόντους και έχοντας 5 ριμπάουντ, κλήθηκε από την «Ε» να απαντήσει σε δύο ερωτήματα 1) πόσο έτοιμος είναι μετά από αποχή που είχε από τους αγωνιστικούς χώρους και 2) αν μπορεί να προσαρμοσθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αφού για πρώτη φορά περνάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Απάντησε και στα δύο με αυτοπεποίθηση λέγοντας ότι είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στο Ρέθυμνο και να βοηθήσει την ομάδα όσο μπορεί για να πάρει τη νίκη, ενώ για τη σχέση του με το ευρωπαϊκό μπάσκετ είπε ότι του αρέσει που γίνεται ανοιχτό παιχνίδι που τον βοηθάει να πετυχαίνει πόντους και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά.
Επίσης έδειξε σίγουρος ότι θα βελτιώσει το ποσοστό της ομάδας στα τρίποντα στους αγώνες του πρωταθλήματος που μέχρι τώρα για τη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ είναι μόλις 25%. Η ευστοχία του Ρας στα τρίποντα μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας και να φέρει τις πολυπόθητες νίκες.
Τέλος, για τις πρώτες του εντυπώσεις από την πόλη της Λάρισας είπε: «Οι άνθρωποι στη Λάρισα είναι ζεστοί. Όλα είναι καλά, ο πρόεδρος, ο προπονητής, όλος ο σύλλογος, η οργάνωση. Έχω πολύ καλές εντυπώσεις».
Για να έρθει ο Ρας στη ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος της ομάδας Θόδωρος Ριζούλης που κάνοντας πράξη την εισήγηση του τεχνικού Βαγγέλη Αγγέλου και πριν την παρουσίαση του παίκτη έκανε μια λακωνική δήλωση: «Κάναμε την οικονομική υπέρβαση, καθώς γνωρίζουμε πως ο Μπράντον Ρας είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής και μας εισηγήθηκε την απόκτησή του ο προπονητής. Για την ποιότητά του δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πολλά καθώς «μιλάει» γι’ αυτά η καριέρα του. Είμαστε χαρούμενοι που είναι μαζί μας και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε».
Ο Αμερικανός πρωταθλητής NBA επέλεξε το νούμερο 4, ενώ πριν τις δηλώσεις των δύο ανδρών προβλήθηκε βίντεο, δηλώσεις μελών της οικογένειάς του, μια πολύ καλή ενέργεια της ομάδας.
ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΕΥΡΩ
Στο μεταξύ, για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στο Ρέθυμνο (15.45) η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στο πλαίσιο της ημέρας του φιλάθλου που καθιέρωσε βάζει τα εισιτήρια στην τιμή των 2 ευρώ μόνο. Ο πρόεδρος της ομάδας Θόδωρος Ριζούλης μάς είπε: «Βάζουμε αυτήν την τιμή για να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Θέλουμε να δούμε οικογένειες να έρχονται και να ενισχύουν την ομάδα βλέποντας το άθλημα που αγαπάνε. Εμείς το κάνουμε σαν.. δώρο Χριστουγέννων και ελπίζω να εκτιμηθεί από τους φιλάθλους». Η Black Friday έγινε Black Saturday.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass