Ημέρα των γηπεδούχων

ΣΤΗ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2019 18:14

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν κατά τους αγώνες της 10ης ημέρας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς επικράτησαν στους έξι από τους συνολικά επτά του προγράμματος.

Μοναδική έδρα που «έσπασε» ήταν αυτή του Αλμυρού, όπου τα Μετέωρα επικράτησαν με 2-1, σημειώνοντας την πρώτη φετινή τους νίκη εκτός έδρας. Παράλληλα, αυτή ήταν και η πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα για την ομάδα της Νότιας Μαγνησίας.
* Η 10η αγωνιστική ήταν η πρώτη από την έναρξη της διοργάνωσης, κατά την οποία γεύθηκαν τη χαρά της νίκης ταυτόχρονα και οι δύο ομάδες που εκπροσωπούν τον νομό Λάρισας, ο Ηρακλής (έκτη φετινή) και ο Οικονόμος (τρίτη).
* Μπορεί ο πρωτοπόρος Πιερικός να διατηρεί πλέον μόνος του την καλύτερη αμυντική γραμμή συνολικά της Γ’ Εθνικής με ένα γκολ (ο Αλμωπός Αριδαίας δέχθηκε την περασμένη Τετάρτη το δεύτερο φετινό του στη νίκη του με 2-1 επί του Αγροτικού Αστέρα, κατά την εμβόλιμη αγωνιστική του 2ου ομίλου), αλλά υπάρχει και η αντίστοιχη επίδοση του Ατρομήτου Παλαμά που εντυπωσιάζει, καθώς οι περσινοί πρωταθλητές Καρδίτσας έχουν δεχθεί μέχρι τώρα μόνο έξι τέρματα, με βασικό πρωταγωνιστή στην ανασταλτική τους λειτουργία τον 24χρονο Λαρισαίο τερματοφύλακα Λεωνίδα Κούτσικο.
Μονοψήφιο παθητικό εμφανίζουν ακόμη η ΑΕ Καρίτσας (ο Γιάννης Ράντος, γιος του άλλοτε διεθνούς Αλέκου δέχθηκε 8 γκολ), ο ΑΟ Σελλάνων (ο επίσης Λαρισαίος Άγγελος Σταυράκης 8 γκολ) και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης (ο Παναγιώτης Νούσιας δέχθηκε 9 γκολ, εκ των οποίων τα 5 στην τραγική εμφάνιση της ομάδας του με τον Πιερικό).
* Ένα πέναλτι καταλογίστηκε υπέρ του Διγενή Νεοχωρίου και το εκτέλεσε εύστοχα ο Πέτρος Διβανές (άλλοτε παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας, του Τυρνάβου 2005 και του ΑΣ Πυργετού), «γράφοντας» το 2-0 επί της ΑΕ Καρίτσας. Πάντως, η τρικαλινή ομάδα δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της από την ώρα που την ανέλαβε ο Δημήτρης Σίτσας, προ διετίας συνεργάτης του Ολλανδού Αντρέ Πάους στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ.
* Τρεις ποδοσφαιριστές αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα, όλοι τους ως αποτέλεσμα δεύτερης κίτρινης. Οι δύο εξ αυτών ήταν στην Κατερίνη, ο Βασίλης Τουλίκας του Πιερικού και ο Αλέξανδρος Αρχοντής του ΑΟ Σελλάνων, στο τελευταίο δεκάλεπτο του μεταξύ τους αγώνα και ενώ το τελικό 2-0 είχε ήδη διαμορφωθεί και ο τρίτος ήταν ο Γιώργος Φαρμάκης της Ποταμιάς στις καθυστερήσεις του αγώνα της Τσαριτσάνης. Στον αγώνα αυτό αξιοσημείωτο είναι ότι ο προπονητής της ευρυτανικής ομάδας Γιάννης Φλωράκης έδινε οδηγίες ευρισκόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τιμωρίας (είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες).
* Η διεξαγωγή στις 20 Νοεμβρίου του αγώνα Κυπέλλου ΕΠΣ Φθιώτιδας μεταξύ της Αταλάντης και του Ολυμπιακού Λαμίας, πέρα από την πρόκριση που χάρισε στην ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου (3-0), έδωσε και τη δυνατότητα να εκτίσουν την ποινή τους οι δύο αποβληθέντες στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Καρίτσα, Κώστας Λυτάκης και Βαγγέλης Μακρόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass