Δύο νέες μεταγραφές στην ομάδα Σκάκι-ΓΣΦ

Το πρωτάθλημα σκάκι στα Φάρσαλα βρίσκεται στην 4η αγωνιστική

Δημοσίευση: 29 Νοε 2019 21:24
Στη φωτογραφία είναι οι Αφοί Χατζημήτρου με τους σκακιστές  στο τέλος της λιτής εκδήλωσης που έγινε προς τιμήν τους Στη φωτογραφία είναι οι Αφοί Χατζημήτρου με τους σκακιστές στο τέλος της λιτής εκδήλωσης που έγινε προς τιμήν τους

Στην τέταρτη αγωνιστική βρίσκεται το 4ο Φαρσαλινό Πρωτάθλημα Σκακιού, με τη συμμετοχή 38 μικρών και μεγάλων σκακιστών, στα Φάρσαλα. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά επτά γύροι-αγωνιστικές, ένας κάθε Κυριακή. Στη βαθμολογία ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 3,5 βαθμούς, οι κ.κ. Βασ. Κρομμύδας Βασίλης, Κων/να Δερέκα και Αντ. Γκαβαρδίνας.


Επίσης ολοκληρώθηκαν οι δύο νέες μεταγραφές του συλλόγου για την ομάδα του Σκάκι-ΓΣΦ. Αποκτήθηκαν ο Πολυχρόνης Χασιώτης από τα Τρίκαλα και ο Νίκος Αθανασόπουλος από την Καρδίτσα, δύο πάρα πολύ καλοί σκακιστές, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά, στην αγωνιστική ομάδα και να εμπνεύσουν τα νέα παιδιά.
Αξίζει να αναφερθεί ότι, οι Αδελφοί Χατζημήτρου και η επιχείρησή τους "Ντόπια Κρέατα Χατζημήτρος", ανταποκρινόμενοι άμεσα στις ανάγκες του ΣΚΑΚΙ-ΓΣΦ, ανέλαβαν την εκπλήρωση μιας ιδιαίτερα σημαντικής χορηγίας, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι σκακιστές πραγματοποίησαν λιτή εκδήλωση προς τιμήν τους.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass