Στην τελική ευθεία οι Μικτές της ΕΠΣΛ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-14 - ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η Κ-12

Δημοσίευση: 27 Νοε 2019 16:15

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει της επίσημης έναρξης των φετινών πρωταθλημάτων μπήκαν οι Μικτές Κ-14 και Κ-12 της ΕΠΣΛ αντίστοιχα.

Χθες στο γήπεδο Καλοχωρίου η Μικτή Κ-14 έδωσε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν τον αγώνα της πρεμιέρας στα Τρίκαλα με την ομώνυμη ομάδα (9/12). Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο Καλοχωρίου με αντίπαλο την Κ-16 της Αστραπής Ν. Πολιτείας, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια με 1-0. Το γκολ των νικητών πέτυχε στο 59’ ο Δρόσος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η Μικτή ΕΠΣΛ είχε δοκάρι με τον Γκουγκίδη, ενώ στο 67’ ο Βλιώρας δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το πέναλτι που κέρδισε ο Μουλτσιάς, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δείχνουν θετικά στοιχεία δημιουργώντας ευκαιρίες.
«Κάναμε κάποια φιλικά, ωστόσο ακόμα δεν μπορώ να πω ότι φτάσαμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας» σχολίασε μετά το παιχνίδι ο Ενωσιακός τεχνικός Δημήτρης Τσέτσιλας και πρόσθεσε:
«Θέλουμε κάποια πράγματα να προσθέσουμε στο κομμάτι της τακτικής, αλλά θα πάμε με αισιοδοξία στο παιχνίδι της πρεμιέρας στα Τρίκαλα γιατί η Λάρισα έχει παράδοση στον χώρο των Μικτών ομάδων και πρέπει να διατηρήσουμε τον πήχη ψηλά» κατέληξε ο Δημήτρης Τσέτσιλας.
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΛ Κ-14 (Δ. Τσέτσιλας): Αντωνόπουλος, Ντιντής, Γκουγκίδης, Νικολακούλης, Μπαντραλέξης, Τσούτσιος, Παπαδημητρίου, Πολύζος, Χριστώνης, Βλιώρας, Μουλτσιάς (Γκατζιάς, Ράπτης, Κοβούσογλου, Πέτρου, Μπέης, Δρυστέλας, Κυριαζής).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Κ-16 (Μ. Τζιατζιάς): Ζάρζος, Μπόνιας, Ζαχαρούλης, Μπομπότης, Ρίζος, Πέτρου, Δρόσος, Φιλίνδρας, Κωνσταντίνου, Φουρκιώτης, Δράμης (Βαζδαβάνος, Κρίκης, Μασούρας).

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΛ Κ-12
Σήμερα εν τω μεταξύ στις 17:45 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Βουτυρίτσα θα δώσει το τελευταίο της φιλικό πριν την πρεμιέρα η Μικτή Κ-12 της ΕΠΣΛ με αντίπαλο την ομάδα Ατρόμητοι/Θύελλα Κ-13. Από τον Ενωσιακό τεχνικό Δημήτρη Τσέτσιλα κλήθηκαν οι Σπανός, Τσαρτσαράς (Μπαράζ Πηνειός), Λυγούρας (Σμόλικας), Όντος (Απόλλων Λάρ.), Αβραμούλης, Νταφούλης, Μπασδέκης, Σοφράς (Olympic Park), Ζντούπης, Νταφόπουλος, Ράπτης (Ηρακλής Λάρ.), Καραγιάννης, Τσακνάκης (Νίκη Μιχαήλ), Σβάρνας, Μπαριώτας (Δήμητρα Γιάνν.).
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass