ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

«Μαχητικά» στην... Κοιλάδα!

* Σήμερα αναμένεται να γίνει μια ακόμη μεταγραφή

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2015 8:46

Ευφορία επικρατεί στην Κοιλάδα, καθώς η διοίκηση της ομάδας με τις εντυπωσιακές κινήσεις που κάνει, την αναδεικνύει...πρωταθλήτρια στο μεταγραφικό παζάρι.

Χθες λοιπόν ανακοινώθηκαν δύο αεροπόροι ο Αχιλλέας Κατσούλης με τον Βαλάντη Τριανταφύλλου, που είναι βασικά στελέχη της 110 Π.Μ., η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια αρχές Ιουλίου στη Χάλκη.

Ο Κατσούλης που αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης, έχει μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα σε Δάφνη Γλαύκης, Πλατύκαμπο, Δήμητρα Γιάννουλης, Τύρναβο, Αετό Μακρυχωρίου, Δήμητρα Αγιάς, και Προοδευτική Ανάβρας(πέρυσι).

Όσον αφορά στον Τριανταφύλλου, είναι αμυντικός και έχει παίξει σε ομάδα της Χαλκιδικής, στη Δήμητρα Γιάννουλης και στην Προοδευτική Ανάβρας.

Αναμφίβολα θα είναι δυο πολύτιμα εργαλεία στα χέρια του Θοδωρή Εμμανουήλ, που έχει κάθε λόγο να είναι πολύ ευχαριστημένος από την σημαντική ενίσχυση που έκανε η διοίκηση.

Εκτός όμως από τους δυο αυτούς παίκτες, σήμερα από ό,τι πληροφορηθήκαμε αναμένεται να γίνει μια ακόμη μεταγραφή και όλες αυτές οι κινήσεις έχουν σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της Κοιλάδας, που βλέπουν πρωταγωνίστρια την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Β΄τοπικής κατηγορίας.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass