ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Έπεσε και η φετινή αυλαία

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2015 9:15

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν όπου συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου στο Γιουρόπα Λιγκ στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 8Χ8, οι παίκτες του Λέοντα Αγίου Αθανασίου έδωσαν μια τελευταία παράσταση αυτή τη φορά εκτός των γραμμών.

Και πιο συγκεκριμένα στο «Λαδοφάναρο» στον Λόφο του Φρουρίου, οι «μπλε» πραγματοποίησαν την τελετή λήξης εκεί όπου η συγκίνηση περίσσεψε και πάλι καθώς προηγήθηκαν μια σειρά από βραβεύσεις, σε παίκτες που ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία.

Και πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Δημήτρης Πλιάγκας, Θάνος Δαούτης και Νίκος Ζάχος για την πολύτιμη προσφορά τους στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ο Δημήτρης Πεζής (το βαρύ πυροβολικό της ομάδας καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των τουρνουά με 17 γκολ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) καθώς επίσης και ο Δημήτρης Παλαμίδας (ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης με 14 τέρματα και μάλιστα σημειώνοντας γκολ και στα οκτώ ματς).

Πάντως κι αυτή η χρονιά κρίνεται επιτυχημένη σύμφωνα με τα λεγόμενα του «προέδρου» της ομάδας Σάκη Γκουρνέλη ο οποίος και μοίρασε και πάλι απλόχερα συγχαρητήρια στους παίκτες κάνοντας τον δικό του απολογισμό:

«Μια ακόμη ποδοσφαιρική χρονιά έλαβε τέλος και μάλιστα με τον ιδανικότερο τρόπο καθώς καταφέραμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το σημαντικότερο όμως για εμάς είναι πως ευχαριστηθήκαμε και φέτος το γλυκό αυτό ταξίδι, ποντάροντας και πάλι πολλά στο παρεΐστικο κλίμα.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως κάθε χρόνο αυτή η ομάδα αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται τόσο εντός, όσο και εκτός γραμμών.

Ευχή μου να έχουμε υγεία και να συνεχίσουμε σε ανάλογους ρυθμούς για πολλά χρόνια ακόμα αφού πάνω απ’ όλα μας αρέσει πραγματικά αυτό που κάνουμε. Μια ομάδα, μια παρέα. Εδώ στον Λέοντα το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass