ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΈΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλλάζει αγωνιστικό προφίλ το Μελισσοχώρι

* Μάριος Πετρόπουλος: «Με αυστηρή πειθαρχία θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» * Βασ. Ταχτιντής: «Θέλουμε η ομάδα να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο»

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2015 8:14

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Δύο νέα παιδιά ο Μάριος Πετρόπουλος που ανέλαβε πρόεδρος στην ομάδα και ο Βασίλης Ταχτιντής ο οποίος θα έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας, έφεραν... αέρα αλλαγής στον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Αλλάζει λοιπόν το αγωνιστικό προφίλ, με στόχο το σωματείο να έχει μια καλή παρουσία στη Β' τοπική κατηγορία και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Οι παλιοί παράγοντες στον Αστέρα που θα είναι και πάλι κοντά στην ομάδα, με τα καινούργια πρόσωπα που ήρθαν, θέλουνε να τη δούνε να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να μένει ευχαριστημένος ο κόσμος που θα έρχεται στο γήπεδο.

Θαύματα δεν γίνονται από τη μια ημέρα στην άλλη, χρειάζεται πίστωση χρόνου για να διορθωθούν εκεί όπου εντοπίζονται οι αδυναμίες και να γίνει ο Αστέρας αντάξιος των προσδοκιών του κόσμου που βλέπει με θετικό μάτι, την όλη αυτή φετινή προσπάθεια.

Για τους στόχους και τις δυνατότητες της ομάδας, ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο νεομεταγραφέντας Νέστορας Ζαφειρίου, μίλησαν στην «Ε», τονίζοντας τα εξής:

Βασίλης Ταχτιντής(προπονητής): «Συνεχίζουμε την προσπάθεια από την περσινή χρονιά, που ξεκινήσανε τα παιδιά, με νέο πρόεδρο, με εμένα στο τιμόνι και μερικά νέα παιδιά που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες. Έμεινε σχεδόν όλος ο περυσινός κορμός και θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος να κάνουμε ένα ταμείο, το οποίο ευχόμαστε να είναι θετικό».

Μάριος Πετρόπουλος(πρόεδρος): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, από την Γ' τοπική κατηγορία μέχρι την Α' Εθνική. Να είναι όλοι καλά, να υπάρχει υγεία διότι διανύουμε δύσκολους καιρούς και όλοι το γνωρίζουμε.

Για την ομάδα μας στόχος είναι μια πολύ καλή πορεία και γιατί όχι και η άνοδος, αν έρθει, κάτι που εννοείται ότι είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί.

Πάνω από όλα θέλω αυστηρή πειθαρχία και δεν το κρύβω ότι ανέλαβα για να αλλάξω ορισμένα πράγματα, που δεν μου αρέσανε πέρυσι στο Μελισσοχώρι.

Θέλω να έρχονται οι αντίπαλοί μας και να μας δίνουν το χέρι, να μας δίνουν συγχαρητήρια για το ωραίο ποδόσφαιρο που θα παίζουμε και το ότι τους σεβασθήκαμε, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους. Το ποδόσφαιρο για μένα είναι γιορτή και όλα τα αποτελέσματα είμαστε υποχρεωμένοι να τα αποδεχόμαστε.

Να είμαστε όλοι φίλοι και σε τέτοιους καιρούς πρέπει να βοηθάει ό ένας τον άλλο. Αυτές είναι οι απόψεις μου».

Νέστορας Ζαφειρίου(ποδοσφαιριστής): «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και οφείλουμε να το διατηρήσουμε αυτό, καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα μάχεται σε κάθε παιχνίδι, για να παίρνει αποτέλεσμα και να ευχαριστιόμαστε κάθε αγώνα που θα δίνουμε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί μέχρι το τέλος».

ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ, ΔΥΟ ΕΦΥΓΑΝ

Δύο ποδοσφαιριστές, ο Τάσος Μητσιάκος που αγωνιζόταν στη Μελία και ο Νέστορας Ζαφειρίου ο οποίος ήτανε στον Μυραϊκό, είναι οι δύο πρώτες φετινές μεταγραφές του Αστέρα, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες τις επόμενες ημέρες.

Αποχώρησαν από την ομάδα τα αδέλφια Κωνσταντίνος και Δημήτρης Ζαφειρούλης, που πήγαν στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Ελεύθερος έμεινε ο Μπαζούλης.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ

Ένα δυνατό φιλικό θα δώσει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Μελισσοχώρι ο Αστέρας, όπου θα αντιμετωπίσει την ισχυρή φέτος Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Θα ακολουθήσουν τα φιλικά με το Κιλελέρ(20/8), τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ (30/8) και με το Μαυροβούνι, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass