ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ

Έναν... καπετάνιο και δύο δικά του παιδιά

* Σήμερα φιλικό με τις Νέες Καρυές-Ακαδημία Ολίμπικ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2015 9:13

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα χθες για τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ο οποίος συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Συγκεκριμένα επέστρεψε στο...σπίτι του ο Άρης Καπετάνιος(29 χρονών-επιθετικός), που αγωνιζόταν στον Κεραυνό Παραποτάμου και για εννιά χρόνια είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας των παραλίων, στο παρελθόν.

Εκτός από τον Καπετάνιο που έπαιξε επίσης στη Φαρκαδόνα και στο Ομορφοχώρι, αποκτήθηκαν και δύο νεαροί ακόμη παίκτες που κατάγονται από τη Μελιβοία και ο λόγος γίνεται για τον 23χρονο Ζήση Τσαγκάλη(επιθετικός) που έπαιζε στην Δάφνη Γλαύκης και τον 17χρονο Γιώργο Ράπτη, ο οποίος αγωνιζότανε στον Τοξότη Λάρισας.

Η προετοιμασία κατά τα άλλα συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Παπαντωνίου, που δουλεύει με πολύ νεαρά παιδιά κάτω των 19 ετών και είναι πολύ ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν.

Σήμερα θα έχει την ευκαιρία να δει τις αντιδράσεις τους απέναντι στην ομάδα των Νέων Καρυών-Ακαδημία Ολίμπικ, φιλικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 6 μ.μ. στο γήπεδο «Σταύρος Τσιάπανος» στη Μελιβοία.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass