Επίσκεψη της ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ στο ΚΕΘΕΑ «Eξοδος»

ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2019 21:30

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ επισκέφθηκε χθες το πρωί το ΚΕΘΕΑ «Έξοδος», πρόσφερε αθλητικό υλικό και εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ όλα τα μέλη του ΚΕΘΕΑ θα φιλοξενούνται στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.


Τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σημαντικό έργο της κοινότητας, αλλά και για τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας της. Όπως ήταν φυσιολογικό, μεγάλο μέρος της συζήτησης και ενημέρωσης ήταν γύρω από την αθλητική δραστηριότητα των μελών της κοινότητας, αλλά και τις δράσεις τους στο μπάσκετ ειδικότερα.
Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Γιάννης Τζήμας ως εργαζόμενος γυμναστής στο ΚΕΘΕΑ πριν αρκετά χρόνια, ήταν ο πρώτος που οργάνωσε ομάδα μπάσκετ και που από τότε συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα εργαζομένων που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων.
Τον διαδέχθηκε ο Γιώργος Κυρίτσης, που ζήτησε η ομάδα μπάσκετ της κοινότητας να παρακολουθήσει προπόνηση της ομάδας και η απάντηση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ήταν θετική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass