«Σας εμπιστεύομαι όλους, το καλύτερο δυνατό κόντρα στον ΠΑΟ»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2019 22:08

Σε ρυθμούς… Παναθηναϊκού κινείται η ΑΕΛ αφού την Κυριακή στις 15.00 στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει την αθηναϊκή ομάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας της Super League.


Το παιχνίδι παρουσιάζει δυσκολίες για τη λαρισινή ομάδα, αφού ο αντίπαλός της το τελευταίο διάστημα δείχνει βελτιωμένος σε σχέση με το ξεκίνημα που δεν ήταν και το καλύτερο.
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου μιλώντας στους παίκτες τόνισε ότι τους εμπιστεύεται όλους και ζήτησε να κάνουν το καλύτερο δυνατό στον συγκεκριμένο αγώνα.
Παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να διαχειριστούν προσεχτικά τη δύσκολη βδομάδα που έρχεται, με την ΑΕΛ να δίνει τρία κρίσιμα παιχνίδια. Την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό, ακολουθεί αυτό της Τετάρτης 30 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα με τη φερώνυμη ομάδα για το Κύπελλο Ελλάδας και ολοκληρώνεται στις 3 Νοεμβρίου στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα.
Ο προπονητής θα πάρει στην αποστολή τον Ζίζιτς που αποθεραπεύτηκε, ενώ θα μείνουν εκτός οι τραυματίες Σικάφκα και Φιλίποβιτς. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή.
Σήμερα έχει προγραμματίσει προπόνηση τακτικής, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αθήνα.

 

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
Η Super League, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εκστρατείας κατά του ρατσισμού - #FootballPeople weeks - σε συνεργασία με την Fare, επίσημο συνεργάτη της UEFA, αφιερώνει την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, 26-28 Οκτωβρίου 2019, στον αγώνα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης κατά του ρατσισμού. Την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League, θα προβληθούν μηνύματα κατά του ρατσισμού, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

 

Τοποθετήθηκε ο χλοοτάπητας

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της 5ης φάσης των εργασιών της τοποθέτησης του χλοοτάπητα στο AEL FC ARENA από την ανάδοχο εταιρεία. Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα πέρασε στην 6η φάση των εργασιών. Η φάση αυτή περιλαμβάνει τη δεύτερη επισπορά του χλοοτάπητα (η πρώτη έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πριν το κόψιμό του και θα ακολουθήσει η 3η μετά τον αγώνα με τη Λαμία), τον ψεκασμό και τη λίπανσή του, καθώς και την αμμοδιανομή της επιφάνειας.
Απόλυτη προτεραιότητα της αναδόχου εταιρείας, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΛ, πλέον είναι αφενός μεν η ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, μέσω της λίπανσης και των προγραμματισμένων ποτισμάτων, αφετέρου δε η υγιής ανάπτυξη συνολικά του χλοοτάπητα και της επιφανείας του.
Η όψη αυτή τη στιγμή του χλοοτάπητα έχει ελαφρώς κίτρινο-καφέ χρώμα, όψη φυσιολογική για τις εργασίες που έχουν προηγηθεί (κυρίως λόγω της αμμοδιανομής), η οποία θα βελτιωθεί την επόμενη εβδομάδα με την επίδραση των παρεμβάσεων.
Η διχρωμία οφείλεται στην αμμοδιανομή. Η αμμοδιανομή ξεκινά από τη δυτική προς την ανατολική κερκίδα, γι’ αυτό και φαίνεται το γήπεδο να έχει οριζόντια μια γραμμή και προς τα κάτω να είναι κίτρινο (καφέ).

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass