Αρχισε η προεπιλογή για τις μικτές…

ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ-14 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ: ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2019 17:07

Άρχισε η προεπιλογή για την επάνδρωση των μικτών ομάδων Κ-12 και Κ-14 της ΕΠΣΝ Λάρισας με την έναρξη φιλικών παιχνιδιών και όπως μας έλεγε χθες ο προπονητής των μικτών Δημήτρης Τσέτσιλας, στόχος είναι να γίνει αξιοκρατική επιλογή.

Για τον λόγο αυτό θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια για κάθε μικτή, ενώ θα πηγαίνει και ο ίδιος σε αρκετά γήπεδα για να έχει πλήρη γνώση της αξίας του κάθε ποδοσφαιριστή.
Η πρώτη φιλική αναμέτρηση της Κ-14 έγινε χθες στο γήπεδο του Καλοχωρίου με την Κ-14 της Νέας Πολιτείας. Οι παίκτες που αγωνίσθηκαν ήταν οι: Κυριαζής, Δουβλατζόγλου (Απόλλων Λάρισας), Λοΐζος, Παυλίδης (Ηρακλής Λάρισας), Τσούτσος, Μπέης (Π.Α.Ο.Λ.Αβέρωφ), Κουκουράβας, Κοβούσογλου (Δήμητρα Γιάννουλης), Μπαλανίκας (Παναγροτικός Νίκαιας), Μπουρνέτας, Παπαδούλης (Αστήρ Μελισσοχωρίου), Πέπας, Χριστώνης, Πλάκου (Πελασγιώτιδα), Γκατζίας, Τόπης, Σούκος (Ατρόμητοι Θύελλας), Ντούσιος, Κωστούλας, Αγρόδημος. Εμμανουήλ (Olympic), Γραβάνης (Μπαράζ Πηνειός).
Η πρώτη φιλική αναμέτρηση της Κ-12 θα πραγματοποιηθεί σήμερα και οι παρακάτω παίκτες καλούνται να βρίσκονται ώρα 17.00 στο γήπεδο του Αλάνα για φιλικό προεπιλογής με την Κ 13 του Ηρακλή. Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή(παπούτσια, καλαμίδες, κάλτσες, σορτς καθώς και ένα άσπρο φανελάκι). Οι παίκτες είναι οι: Όντος, Κατσάνης, Τσαντιράκης (Απόλλων Λάρισας), Πατσιώννης ( Πελασγιώτιδα), Σβάρνας, Μπαργιώτας, Τσακνάκης (Δήμητρα Γιάννουλης), Τσεκούρας (Ανθούπολη), Αβραμούλης, Μπακογιάννης, Νταφούλης, Μπασδέκης, Τσότσος(Olympic), Σπανός (Μπαράζ Πηνειός), Λιανός, Ανδρέου, Καραγιάννης, Τσακνάκης (Νίκη Μιχαήλ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass