Αγιασμός και εσωτερικό τουρνουά βόλεϊ στην ΕΑΛ

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2019 22:35

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε το Σάββατο 12/10 στο «κλειστό» Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου, παρουσία του Δ.Σ., γονέων, προπονητών και αθλητριών της ομάδος, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός. Για άλλη μια χρονιά, ο πάτερ Ιγνάτιος (φίλος της

ομάδος, καθώς υπήρξε αθλητής του συλλόγου στα νεανικά του χρόνια) ήταν αυτός που ευλόγησε και ευχήθηκε μια χρονιά με υγεία και νίκες μέσω του ευ-αγωνίζεσθαι. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ευχές του νέου προέδρου της ΕΑΛ Περουλάκη Ιωάννη, ο οποίος ευχήθηκε μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και συνέχεια στις επιτυχίες για όλα τα τμήματα του συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του (εκπροσωπώντας τον δήμαρχο ), ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Λάρισας Γιάννης Αλεξούλης, ενώ παρευρέθησαν επίσης τα δύο εμβληματικά και ιδρυτικά στελέχη της ομάδας, Σπύρος Μπαρμπούτης και Θόδωρος Ματίκας. Πριν και μετά τον αγιασμό οι μικροί αθλητές και αθλήτριες (κορίτσια και αγόρια ηλικίας 6 ετών και πάνω) απόλαυσαν παιχνίδια που ετοίμασαν οι προπονητές τους, συμμετέχοντας στο 1ο εσωτερικό τουρνουά βόλεϊ και μίνι-βόλεϊ. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά προϊόντα του εργοστασίου των Αφών Παπαγιάννη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass