Η καρδιά του τένις χτυπά στη Λάρισα

Διεξάγεται σε Νεάπολη και Νίκαια το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Junior επιπέδου 1

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2019 16:02

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της εβδομάδας για τη Λάρισα εξελίσσεται στα γήπεδα τένις της Νεάπολης και της Νίκαιας. Πρόκειται για το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Junior επιπέδου 1 (παίζουν οι 56 καλύτεροι αθλητές της Ελλάδας σε κάθε κατηγορία) με συμμετοχή περισσοτέρων των 400 αθλητών.


Η Λάρισα ζει και αναπνέει στον ρυθμό του τένις. Η αναμφισβήτητη άνοδος του ελληνικού τένις αποτυπώνεται στην ποιότητα των αθλητών και το πολύ υψηλό επίπεδο των αγώνων. Οι αγώνες μπαίνουν στην πιο κρίσιμη φάση τους (προημιτελικά, ημιτελικά) ενώ εξελίσσονται και οι αγώνες των διπλών. Αύριο Τρίτη θα γίνουν οι τελικοί των μονών σε Νίκαια (ΑΚ12) και Λάρισα (ΑΚ14, ΑΚ16, ΑΚ18).
Από τους Λαρισαίους αθλητές συνεχίζουν στα προημιτελικά των μονών (με πολλές ελπίδες διάκρισης) οι Μπεχλιβανίδης Ι. (Α16-ΑΟ Φοίβος), Γραμματικούλης Α. (Α16-ΑΟ Φοίβος), Νικολούλης Χ. (Α18-ΑΟ Νίκαιας).
Στους αγώνες παρευρέθηκαν, εκτός φυσικά από τον Λαρισαίο μέλος του ΔΣ της ΕΦΟΑ Καφφέ Δημήτρη, ο γ. γραμματέας της ΕΦΟΑ Σταματιάδης Δημήτριος, το μέλος του ΔΣ Καραμάνης Γ. και ο πρόεδρος της Ε’ Ένωσης Κ. Ελλάδας Σέγκης Π.
Επίσης τους αγώνες παρακολούθησαν εκ μέρους των συνδιοργανωτών ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ν. Λιούπας, ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Δημότσιος, ο εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού δημοτικός σύμβουλος Μ. Αναστασίου, ο δημοτικός σύμβουλος Μ. Ξηρομερίτης και στη Νίκαια ο αντιδήμαρχος Α. Χατζούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass