Αρχίζουν σήμερα τα έργα στο AEL FC Arena

*ΑΠΟΞΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ *ΕΓΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2019 22:38

Αρχίζουν σήμερα τα έργα ανακατασκευής και τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο AEL FC Arena. Οι μπουλντόζες παίρνουν θέση και ξεκινάει η αποξήλωση του παλιού χλοοτάπητα.

Χθες στο AEL FC Arena συναντήθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Σωτήρης Μάρκου, ο διευθυντής του γηπέδου Δημήτρης Τσακμακίδης, και ο υπεύθυνος της εταιρείας που ανέλαβε το έργο, Παναγιώτης Αραμπάνος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του τεχνικούς και τοπογράφους που έκαναν τις τελευταίες μετρήσεις, με στόχο το γήπεδο να είναι έτοιμο μέσα σε δύο εβδομάδες. Μετά την αποξήλωση του παλιού χλοοτάπητα θα αφαιρεθεί ένα σημαντικό κομμάτι υπεδάφους και στη συνέχεια θα τοποθετηθεί και νέο αποστραγγιστικό σύστημα (θα υπάρχουν δηλαδή δύο, το παλιό και το καινούριο). Στη συνέχεια ο αγωνιστικός χώρος θα καλυφθεί με χώμα για να τοποθετηθεί στην τελική φάση ο νέος χλοοτάπητας. Η ποικιλία του γκαζόν στον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου είναι η θερμόφιλη, που είναι η πιο ανθεκτική σε ζεστό περιβάλλον και επιλέχθηκε παρά το γεγονός ότι είναι η πιο δαπανηρή, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν το καλοκαίρι στη Λάρισα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση στο AEL FC Arena, ο υπεύθυνος της εταιρείας κατασκευής του έργου κ. Αραμπάνος τόνισε ότι επέλεξε να συνεργαστεί με Λαρισαίους επιχειρηματίες και ελευθέρους επαγγελματίες στο κομμάτι των χωματουργικών εργασιών. Χθες, εν τω μεταξύ, στο AEL FC Arena βρέθηκε και αντιπροσωπεία της NOVA, όπου είχε συνάντηση με τον κ. Μάρκου προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στις δύο πλευρές.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, χθες η ομάδα πραγματοποίησε διπλή προπόνηση όπως το ίδιο θα γίνει και αύριο Σάββατο. Την Κυριακή οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί και στη συνέχεια θα τους δοθεί ρεπό. Θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη, οπότε θα μπουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

ΣΤΗΝ COSMOTE TV ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα κανάλια της Cosmote TV θα μεταδίδουν τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας από τη φάση των «16» μέχρι και τον τελικό. Ειδικότερα, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, και του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ, έγινε αποδεκτή, μετά από διενέργεια διαγωνισμού, η προσφορά της Cosmote TV, στην οποία παραχωρούνται τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-20, από τη φάση των «16» μέχρι και τον τελικό.

ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ Κ19

Δείπνο στην ομάδα Νέων Κ19 της ΑΕΛ παρέθεσε χθες ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεύθυνος των ομάδων Νέων των «βυσσινί», Ζήσης Ντελόπουλος. Αφορμή στάθηκε η πολύ μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 3-2 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα. Ο κ. Ντελόπουλος ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στα παιδιά και τον προπονητή Μίλτο Ζιάκα και τόνισε ότι αυτή η ομάδα που αποτελείται από Λαρισαίους ποδοσφαιριστές διαθέτει μεγάλο ταλέντο και μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον. Εξέφρασε δε την αμέριστη στήριξη της ΠΑΕ.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass