Μεγάλη νίκη της ΑΕΛ Κ-19

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ 3-2

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2019 16:27

Μετά από έξοχη εμφάνιση, η ομάδα Κ-19 της ΑΕΛ κέρδισε στο στάδιο Αλκαζάρ την ΑΕΚ με 3-2, σε ένα ματς που είχε απίστευτη εξέλιξη, για την 6η αγωνιστική της Super League Κ-19.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «Βυσσινί» , που προηγήθηκαν με δύο τέρματα. Ο Χαλάτσης στο 28ο λεπτό και ο Πινακάς στο 50ό λεπτό της αναμέτρησης, έδωσαν αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Η Ένωση αντέδρασε στην επανάληψη και στο 52'ο Χριστόπουλος μείωσε σε 2-1, για να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο ίδιος παίκτης στο 55'. Οι δύο ομάδες αναζήτησαν στη συνέχεια το νικητήριο τέρμα και τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε τελικά η ΑΕΛ στο 90'+2 με τον Χαλάτση που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΕΛ(Μιλτιάδης Ζιάκας): Σουλούκος, Φουρκιώτης, Τσατσελάρι, Κορτσάρι, Μπουζούκης, Σούμπασι (58’ Δάκτυλας), Κοτσιανούλης, Χαλάτσης, Μιλτιάδης (68’ Μαλάκος), Πινακάς, Ζαχαράκης. ΑΕΚ: Καλούδης, Κάτσικας (45’ Κοσίδης) Καραβίδας, Αρβανίτης, Μαντζουρανάκης (45’ Κώτσιος) Ποζατζίδης (80’ Μάρκου) Τσέλιος (75’ Δημητρίου) Σαρδέλης, Κορομηλάς (55’ Τσαρούχας) Μαχαίρας, Χριστόπουλος. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΑΚΑ Σε δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της ΑΕΛ Κ-19 Μιλτιάδης Ζιάκας(σ.σ. ήταν τιμωρημένος όπως και ο υπεύθυνος της ομάδας Κώστας Κοταρέλας, για διαμαρτυρίες στον αγώνα με τον Άρη), τόνισε τα εξής: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους συνεργάτες μου, όπως και στον κόσμο που μας βοήθησε. Πριν το παιχνίδι είπα σ’ αυτά τα παιδιά πως είναι ένα στοίχημα για εμάς, να δείξουμε πως η μεγάλη ΑΕΛ ανδρώθηκε από εδώ με Λαρισαίους παίκτες. Αυτό είναι ένα στοίχημα που θέλω να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να δούμε δικούς μας παίκτες και στην πρώτη ομάδα που δείχνει μία εξαιρετική εικόνα και βήμα-βήμα με συνέργειες μπορούμε να πάμε μπροστά. Υπάρχει παρόν και μέλλον σ’ αυτή την ομάδα». *Εξάλλου η Κ-17 της ΑΕΛ αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Ν.Π.Σ. Βόλου στο στάδιο Αλκαζάρ και αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass