ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΑΕΛ

Δέκα με... τόνο νεανικό

* Χωρίς όμως να προσφέρεται για συμπεράσματα η αντίπαλος

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2015 10:28

Το πρώτο φιλικό της αγωνιστικής περιόδου έδωσε χθες η ΑΕΛ με αντίπαλο την ομάδα των Αγράφων (Α’ τοπική) που συμπληρώθηκε με παίκτες και από άλλες τοπικές ομάδες και σίγουρα δεν προσφερόταν για ασφαλή συμπεράσματα. Με τη φανέλα των Αγράφων αγωνίστηκε ο παλαιός παίχτης της ομάδας Γιώργος Πανόπουλος, που βρίσκεται στο Καρπενήσι αυτές τις ημέρες. Είναι ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα Γλυφάδας, καθώς και προπονητής των ακαδημιών.

Ουσιαστικά ήταν ένα φιλικό που σταμάτησε τη ρουτίνα των προπονήσεων και η λαρισινή ομάδα φιλοδώρησε τον αντίπαλό της με δέκα γκολ ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν τα νέα παιδιά που έδειξαν να τρέχουν και να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα κάνοντας τον τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς να μην ζητάει άλλες μεταγραφές παρά το γεγονός ότι η ομάδα κινείται να πάρει και άλλους παίκτες.

Πρωταγωνιστής των γκολ ήταν ο Μαρουκάκης που αγωνίσθηκε στο δεύτερο μέρος και πέτυχε τέσσερα τέρματα ενώ ο Καπός πέτυχε δύο και από ένα Αναστασόπουλος, Πάτο, Κοντοχρήστος και Ροβίθης. Δοκάρια είχαν για την ΑΕΛ ο Τσιμπάμπα, ο Μπουντόπουλος και ο Πάτο.

Οι αντίπαλοι δεν έκαναν ούτε μια ευκαιρία ενώ το φιλικό παρακολούθησαν περίπου 50 άτομα και ανάμεσά τους δέκα περίπου Λαρισαίοι φίλαθλοι αλλά και ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

ΦΑΣΕΙΣ... ΓΚΟΛ

2’: Ο Τσιμπάμπα πασάρει στον Ροβίθη, ο οποίος επιχειρεί σουτ αλλά μπλοκάρει ο Ρεσίτης.

3’: Ο Τσιμπάμπα ύστερα από λάθος της αντίπαλης άμυνας δοκιμάζει σουτ, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Ρεσίτη και ο Ροβίθης στην επαναφορά με χαμηλό σουτ στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα ων Αγράφων κάνει το 0-1.

12’: Εκτέλεση κόρνερ του Νικολακάκη από δεξιά, κεφαλιά του Μονιάκη στέλνει την μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ρεσίτη.

19’: Ο Ροβίθης πασάρει στον Χοτζάλι, ο οποίος σουτάρει από δεξιά, για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

20’: Κόρνερ του Μονιάκη από αριστερά, προβολή του Μανακούσιου από κοντά αποκρούει σωτήρια ο Ρεσίτης.

27’: Ο Ρεσίτης κάνει λάθος, χάνοντας την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Καπός σε κενή εστία με πλασέ «γράφει» εύκολα το 0-2.

31’: Διαγώνιο σουτ του Τσιμπάμπα αποκρούει ο τερματοφύλακας της ευρυτανικής ομάδας.

32’: Ο Καπός κλέβει την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, κάνει «κούρσα» και βρίσκεται σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Ρεσίτης πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει την μπάλα.

38’: Χαμηλό σουτ του Καπό αποκρούει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

39’: Ο Μονιάκης πασάρει στον Τσιμπάμπα, ο οποίος κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ, και η μπάλα περνάει μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Αγράφων.

40’: Ο Χοτζάλι κάνει κάθετη πάσα στον Καπό, ο οποίος από θέση δεξιά στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ρεσίτη και πραγματοποιεί το 0-3.

46’: Ο Κοντοχρήστος κάνει παράλληλη σέντρα από αριστερά, ο Πάτο σουτάρει από κοντά και η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ρεσίτη.

49’: Σέντρα του Μπουντόπουλου από αριστερά, προβολή του Μαρουκάκη από κοντά και κάνει 0-4.

54’: Χτύπημα φάουλ του Κοντοχρήστου από δεξιά, γυριστή κεφαλιά του Αναστασόπουλου, η μπάλα καταλήγει στη δεξιά γωνία του Ρεσίτη (0-5).

56’: Ο Μαρουκάκης πιάνει ψηλοκρεμαστό σουτ από θέση αριστερά και ο Ρεσίτης αποκρούει σε κόρνερ.

62’: Ο Μαρουκάκης βγάζει σέντρα από δεξιά, ο Κοντοχρήστος κάνει προβολή και η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.

66’: Μακρινό δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι των Αγράφων.

67’: Ατομική προσπάθεια του Πάτο, ο οποίος περνάει δυο παίχτες και δίνει στον Μαρουκάκη, που με προβολή πραγματοποιεί το 0-6.

72’: Ο Οικονομόπουλος κάνει κάθετη μπαλιά στον Κοντοχρήστο, που με πλασέ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-7.

80’: Ο Μπουντόπουλος τροφοδοτεί τον Πάτο, που πλασάρει εύστοχα, διαμορφώνοντας το 0-8.

81’: Μακρινό σουτ του Καλύβα Τ. μπλοκάρει εύκολα ο Πατσογιώργος.

82’: Ο Κοντοχρήστος επιχειρεί σέντρα από αριστερά και ο Μαρουκάκης με προβολή στο πρώτο δοκάρι κάνει το 0-9.

85’: Δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου αποκρούει ο Παπαβασιλείου.

87’: Ο Οικονομόπουλος κέρδισε δυο κόντρες και έδωσε στον Μαρουκάκη, που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-10.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Λαθύρης που δεν είχε πρόβλημα, γιος του πρώην διαιτητή Β’ Εθνικής και πρώην αρχιδιαιτητή της τοπικής ενώσεως Νίκο Λαθύρη. Βοηθοί ήταν οι Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣΕ Ευρυτανίας), Δημήτρης Γιαννιώτης(ΕΠΣ Ευρυτανίας) που πήγαν πολύ καλά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΡΑΦΑ (Δημήτρης Κολλημένος& Κώστας Καλύβας): Ρεσίτης(69’ Παπαβασιλείου), Πλεξίδας, Αθανασόπουλος(79’ Τριανταφύλλου), Ντουφεκιάς(69’ Πάτρου Α.), Πασσάς, Πάτρου Ρ., Πάτρου Α.(61’ Γιαννιώτης), Πανόπουλος, Καλύβας Κ., Καλύβας Τ., Μπούτσι(46’ Κατσιφός)

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης(30’ Ξενοδόχοφ, 60’ Πατσιογεώργος), Νικολακάκης(46’ Κομεσίδης), Μονιάκης(46’ Κοντοχρήστος), Μανακούσιος(46’ Σουλιώτης), Βέρτζος(46’ Μασούρας), Χοτζάλι(46’ Οικονομόπουλος), Χάμος(46’ Αναστασόπουλος), Μπανούσης(46’ Μπουντόπουλος), Ροβίθης(46’ Πάτο), Καπός(46’ Ουρτάδο), Τσιμπάμπα(46’ Μαρουκάκης)

*Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρηση της ΑΕΛ, με την ομάδα των Αγράφων, ο τεχνικός των «βυσσινί» Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε: «Για μένα ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας. Οι παίκτες μου ήταν πολύ σοβαροί στο φιλικό, τα έδωσαν όλα και δείχνουν διάθεση για δουλειά. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα. Ίσως έρθουν 2-3 ακόμη παίκτες στην ΑΕΛ. Έχουν έρθει 20 παίκτες και δουλεύουμε μέρα με τη μέρα. Έχουμε ακόμη επτά εβδομάδες για προετοιμασία. Χρειαζόμαστε πιο πολύ χρόνο για προετοιμασία, δουλεύουμε πολύ σκληρά».

ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Κατασκοπία και... προσφυγές

Ρόλο κατασκόπου είχε χθες στο Καρπενήσι ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς καθώς παρακολούθησε στο Καρπενήσι την αναμέτρηση μεταξύ Καλλιθέας-Τρικάλων (1-0) δυο ομάδων που θα είναι αντίπαλοι της λαρισινής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο μεταξύ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ εκτός από την προσφυγή του Κουρτεσιώτη έφθασε και αυτή του Αποστολίδη ενώ υπάρχει και αγωγή του πρώην γυμναστή Σέγκου για την καταβολή συμφωνηθέντων.

Τα τελευταία γεγονότα προβληματίζουν τον κάτοχο του πακέτου των μετοχών Αλέξη Κούγια.

Τέλος στην ΠΑΕ ΑΕΛ αγωνιούν για την απόκτηση ενός αριστερού περιφερειακού επιθετικού παίκτη που κύκλοι του κ. Κούγια ανέφεραν ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

Φιλική νίκη

του ΠΑΣ Γιάννενα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας στη βασική ενδεκάδα τον Λαρισαίο πρώην παίκτη της ΠΑΕΑΕΛ Νίκο Καρανίκα (δημιούργησε το πρώτο τέρμα με εκπληκτική «κούρσα») επικράτησε πολύ εύκολα με 3-0 του Παναιτωλικού σε χθεσινό φιλικό που έγινε στους Ζωσιμάδες. Τσάβες (13'), Ίλιτς (79') και Τσουκαλάς (90'+2') σημείωσαν τα γκολ της αναμέτρησης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης (75’ Περιστερίδης), Ίλιτς (82’ Γιάκος), Μιχαήλ, Μπέριος, Τσουκαλάς, Μανιάς (86’ Αυγενικού), Τσάβες (66’ Σαπαλίδης), Καρανίκας (58’ Στρούνα), Τζημόπουλος (75’ Κοζορώνης), Ακόστα, Ναδάλες (82’ Κρητικός).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μύγας (66’ Κουτρομάνος), Κούσας, Χαντάκιας, Κέβιν (86’ Ρουμπουλάκου), Μπεχαράνο Ντάνι (80’ Παπουτσογιαννόπουλος), Πάουλο, Μάκος (66’ Ρομέρο), Μήλιος, Βιγιαφάνιες (72’ Βασιλείου), Κάπελ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass