ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Αλλάζει επίπεδο η Αναγέννηση Καλοχωρίου

* Γιάννης Έξαρχος: «Πιστεύω ότι θα απολαύσουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα με αξιόλογες ομάδες και μία απ’ αυτές θα είμαστε κι εμείς» * Βαγγέλης Μπρισίμης: «Μπορεί η κατηγορία να είναι ερασιτεχνική ωστόσο υπάρχουν ομάδες που κινούνται με επαγγελματισμό κι αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας»

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2015 9:36

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για την Αναγέννηση Καλοχωρίου η φετινή χρονιά θα αποτελέσει ένα μεγάλο στοίχημα. Οι άνθρωποι του συλλόγου προχωρώντας σε κινήσεις ουσίας θέλουν να «χτίσουν» ένα ποδοσφαιρικό οικοδόμημα σε στέρεες βάσεις ικανό να ανταπεξέλθει αφενός στις απαιτήσεις ενός δύσκολου πρωταθλήματος και αφετέρου να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη τερματίζοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα.

«Φέτος πάμε για μεγάλα πράγματα. Έχουμε αλλάξει επίπεδο, έχουμε καλύτερη οργάνωση, διαθέτουμε ποιοτικούς παίκτες, παίκτες με προσωπικότητα και πιστεύω μέσα από τη δουλειά θα κάνουμε μία δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να κάνει τη ζημιά στα λεγόμενα φαβορί του πρωταθλήματος» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Αναγέννησης Καλοχωρίου Γιάννης Έξαρχος, που τα τελευταία πέντε χρόνια ηγείται, από την κορυφή της διοικητικής πυραμίδας, την προσπάθεια αλλαγής σελίδας στον σύλλογο.

«Κάθε μέρα ακούμε ότι ενισχύονται ομάδες, οπότε περιμένουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες. Πιστεύω ότι θα απολαύσουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα με αξιόλογες ομάδες και μία απ’ αυτές θα είμαστε κι εμείς. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε και είμαι αισιόδοξος γι αυτό» υπογράμμισε ο Γιάννης Έξαρχος για να προσθέσει στη συνέχεια πως «το να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις κάτι καλό σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε στην Ελλάδα, είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται οργάνωση και μεράκι. Εάν υπάρχουν αυτά, όλα γίνονται αλλά σίγουρα πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος και δόξα το Θεό στο χωριό μας ο κόσμος μάς βοηθάει».

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΓΓ. ΜΠΡΙΣΙΜΗΣ

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Αναγέννησης Καλοχωρίου Βαγγέλης Μπρισίμης επισήμανε τα εξής:

«Θέλω να τονίσω ότι η ομάδα έχει βάλει πολύ γερές βάσεις από την περσινή χρονιά. Ο στόχος που ήταν να διατηρηθεί ο βασικός κορμός έχει επιτευχθεί στο ακέραιο και παράλληλα κάναμε κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες για την ομάδα. Προσπαθούμε κάθε μέρα μέσα από σκληρή δουλειά να ετοιμάσουμε την ομάδα ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος γιατί όπως είδατε μπορεί η κατηγορία να είναι ερασιτεχνική ωστόσο υπάρχουν ομάδες που κινούνται με επαγγελματισμό κι αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Πρέπει όλοι να το καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, πάρα πολύ δυνατό και ευελπιστούμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας.

Πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα γκρουπ ομάδων οι οποίες θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, ήδη οι 2-3 ομάδες έχουν κάνει πολύ σημαντικές κινήσεις. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πάρα πολύ καλό γιατί ανεβάζει το επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα θα υπάρξει ένα γκρουπ ομάδων οι οποίες πιστεύω θα είναι στην ίδια μοίρα και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για την παραμονή η οποία θα είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, δεδομένου και του ότι θα αυξηθεί και ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν. Όπως φάνηκε τα τελευταία χρόνια σ’ αυτό το κομμάτι, δηλαδή για την παραμονή, γίνεται μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Απλά φέτος πιστεύω ότι θα γίνει μεγάλη μάχη και για την ανάδειξη του πρωταθλητή».

Τι είπαν οι παίκτες

Την πίστη ότι η Αναγέννηση Καλοχωρίου θα πετύχει μία άνετη παραμονή και θα παλέψει για το καλύτερο εξέφρασαν από την πλευρά τους οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Θοδωρής Έξαρχος: «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία άνετη παραμονή και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ο κορμός διατηρήθηκε ο ίδιος και παράλληλα ήρθαν κάποια παιδιά, με τα οποία είμαστε όλοι φίλοι, με σκοπό να βοηθήσουν. Το κλίμα είναι φανταστικό, ο τεχνικός μας γνωρίζει όλους τους ποδοσφαιριστές, έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν σε διάφορες ομάδες, και είμαστε όλοι μία μεγάλη οικογένεια».

Μιχάλης Σαμπάνης: «Το κλίμα στην ομάδα είναι το ίδιο καλό όπως πέρσι. Έχουμε διατηρήσει τον βασικό κορμό και παράλληλα προστέθηκαν καινούργια παιδιά ικανά και με όνομα. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να γράφουμε ιστορία με ανόδους, με προκρίσεις στους «4» κυπέλλου κ.λπ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος. Να έχουμε μία εύκολη χρονιά και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο».

Κώστας Νεστορίδης: «Σαν ομάδα ελπίζουμε σε μία άνετη παραμονή για αρχή και ό,τι καλύτερο προκύψει στη συνέχεια. Να είμαστε δηλαδή από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Σε ό,τι αφορά στο θέμα του τίτλου φαίνονται, κακά τα ψέματα, οι δύο ομάδες που θα ξεχωρίσουν και αυτές θα είναι μπροστά στην κούρσα».

Θέμης Παιδής: «Η ομάδα είναι νεοφώτιστη. Ελπίζουμε να κάνουμε μία καλή πορεία, να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο νωρίς την παραμονή στην κατηγορία και να είμαστε μία οικογένεια. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα γιατί οι ομάδες έχουν ενισχυθεί όλες με πολύ καλούς παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Όμως κι εμείς έχουμε ενισχυθεί και ελπίζουμε να πάμε καλά».

Το πάρε δώσε

Ήρθαν: Ταρταμπούκας (Αβέρωφ), Φούντας (Αμυγδαλέα), Νεστορίδης (Σμόλικας), Λουκανίκας (Μελιβοία), Καρανίκας (Παραπόταμος)

Έφυγαν: Καραΐσκος, Ταχτιντής

Τα φιλικά

11/8: Αμπελόκηποι-Καλοχώρι

13/8: Μελισσοχώρι-Καλοχώρι

18/8: Δωτιέας-Καλοχώρι

20/8: Χειμάδι-Καλοχώρι

25/8: Τσαριτσάνη-Καλοχώρι

27/8: Καλοχώρι-Σέλλανα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass