ΠΑΡΤΙΖΑΝ: «Στείλαμε ένα πολύ καλό μήνυμα με τα 22.000 παιδιά στις εξέδρες»

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2019 15:23

Απόλυτη ικανοποίηση στην Παρτιζάν από την παρουσία 22.000 παιδιών στην αναμέτρησή της με την ΑΖ Αλκμααρ (2-2) στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

«Ήμασταν τιμωρημένοι και έπρεπε να δώσουμε δύο αγώνες χωρίς φιλάθλους. Γνωρίζαμε ότι θα μπορούσαμε να προσκαλέσουμε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών από σχολές ποδοσφαίρου και σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης» ανέφερε στο BBC Sport, η εκπρόσωπος της Παρτιζάν, Μπιλιάνα Ομπράντοβιτς. «Δεν ήταν δυνατό να έρθουν μόνα τους, έτσι ήρθαν με καθηγητές και προπονητές. Υπήρχαν συνολικά 22.000 παιδιά και οργανώσαμε τη μετακίνησή τους με λεωφορεία, φαγητά, αναψυκτικά, ποπ κορν και διάφορα είδη, όπως σημαίες της Παρτιζάν. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία, τα παιδιά φώναξαν με την καρδιά τους. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Η ομάδα της Σερβίας, που σήμερα για το πρωτάθλημα υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του UCL, είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές, για τη ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών του στην προκριματική αναμέτρηση ενάντια στην τουρκική Μαλάτιασπορ. Ωστόσο, οι νέοι κανονισμοί που εισήχθησαν για την τρέχουσα σεζόν, επέτρεψαν στον σύλλογο να καλέσει τα παιδιά στο ματς με τη AZ Αλκμααρ.

Η Παρτιζάν δεν πρόλαβε να οργανώσει ένα παρόμοιο πρόγραμμα εγκαίρως για τον αγώνα με την Μόλντε τον Αύγουστο.

«Ενάντια στη Μόλντε είχαμε λιγότερες ημέρες για να το διοργανώσουμε. Αυτή τη φορά καλέσαμε όλα τα παιδιά από τα σχολεία στη Σερβία να έρθουν να υποστηρίξουν, καθώς και παιδιά από το Βελιγράδι», πρόσθεσε η Ομπράντοβιτς.

«Διασκέδασαν, και δεν υπήρξαν ατυχήματα και αυτό δεν είναι εύκολο με 22.000 παιδιά. Δεν ήταν εύκολο, αλλά τα καταφέραμε. Νομίζω ότι έχουμε στείλει ένα πολύ καλό μήνυμα, καθώς όλα τα παιδιά στέλνουν μηνύματα αγάπης, θετικότητας και του αληθινού παιχνιδιού».

*Οι φίλοι της Παρτιζάν θα επιστρέψουν στις εξέδρες τον Οκτώβριο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το επόμενο εντός έδρας ματς στους ομίλους του Europa League.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass