«Λύγισε» στην επανάληψη ο Απόλλων Λάρισας

ΓΝΩΡΙΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2019 16:15

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με σκορ 4-1.

Οι «κυανόλευκοι» στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, όπου δυσκόλεψαν το έργο των αντιπάλων τους, που έχασαν μεν ευκαιρίες, όμως και η λαρισινή ομάδα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 31’, όταν ο Μπουκουβάλας ανέτρεψε στην περιοχή τον Τασιούλη και καταλογίστηκε πέναλτι. Ο αρχηγός του Απόλλωνα Κώστας Χατζής που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα άουτ και χάθηκε μοναδική ευκαιρία, για να γίνει το 0-1. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ που πέτυχε την πιο ευρεία φιλική νίκη, εκμεταλλευόμενος και την κούραση του Απόλλωνα, καθώς ταξίδεψε χθες λίγο μετά το μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ήταν καταιγιστικός και στο 48’ άνοιξε το σκορ. Ο Νάουμετς έκανε εξαιρετική κάθε μπαλιά στον Λέο και ο Γάλλος επιθετικός ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, πλάσαρε σωστά τον Γκέκα και πέτυχε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα στο 55’, μετα από ανάπτυξη των παικτών του ΠΑΣ παράλληλα από τη μία περιοχή στην άλλη με γρήγορες πάσες, ο Νικολιάς είδε τον αφύλακτο Οικονομόπουλο δεξιά στη μεγάλη περιοχή, αυτός προσποιήθηκε, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Παμλίδης στο 65’ τροφοδότησε τον Λώλη, αυτός απέφυγε και τον τερματοφύλακα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 81’, μετά από ωραία ενέργεια του Νάουμετς που πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια αντιπάλου του, με διαγώνιο έκανε το 4-0. Σε χέρι αμυντικού ο κ. Νέος έδωσε πέναλτι στο 84’ μετά από προσπάθεια του Καμπέρη και ο Μαρκ Σιφναίος από τα έντεκα μέτρα ευστόχησε, μειώνοντας στο τελικό 4-1. ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Νικολιάς, Νάουμετς, Καρτάλης, Λεό. Αγωνίστηκαν και οι: Χουτεσιώτης, Ζιουλής, Πανουργιάς, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λιάσος, Ράντοβατς, Λάμαρης, Λώλης, Γρασδάνης. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Αριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Νούσιος, Τασιούλης, Μπαστακός, Γκουστάβο Σάντος. Έπαιξαν στην επανάληψη και οι: Βασιλειάδης, Βαγενάς, Μπρέμπος, Καμπέρης, Γεωργακόουλος, Κούλπας, Νύκταρης, Μπιμάι, Σιφναίος, Κωστούλας, Ναζίμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass