«Οχι» της ΕΟΚ στην αλλαγή ονομασίας του Ολυμπιακού

ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2019 15:47

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους λόγους που δεν αναγνωρίζει την ονομασία «Ολυμπιακός Β'-Αναπτυξιακή ομάδα», λίγες ώρες πριν το ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Ερμή Λαγκαδά στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες δήλωσαν συμμετοχή στις εγχώριες διοργανώσεις ως Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ΚΑΕ (και όχι ως Ολυμπιακός Β' Αναπτυξιακή Ομάδα) με αποτέλεσμα το... μπέρδεμα να γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Επίσης, η ΕΟΚ εξήγησε πως ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι θεωρείται κοινοτικός, σε περίπτωση που η ομάδα του τον χρησιμοποιήσει σε Κύπελλο Ελλάδας ή Α2. Η επιστολή της ΕΟΚ έρχεται ως απάντηση στην εξής επιστολή του Ολυμπιακού: "Κύριοι, Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την από 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δήλωση Κατάθεσης Εθνικού Σήματος προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων (Αριθμός Δήλωσης: 257272, Καταχώρηση Μητρώο Σημάτων ΓΓ Εμπορίου) ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ΚΑΕ Ολυμπαικός για την ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδας και κάθε διοργάνωση της ΕΟΚ, θα είναι “OLYMPIACOS B-DEVELOPMENT TEAM” και στα ελληνικά «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ». Σας επισυνάπτουμε και το σχετικό σήμα της ομάδας. Η επωνυμία της εταιρείας μας παραμένει ΚΑΕ Ολυμπιακός. Παρακαλούμε για τις σχετικές ενέργειές σας και τη χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου κ.λπ., καθώς και τη σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του πρωταθλήματος".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass