Ανανέωσε ο Μιλοσάβλιεβιτς

*ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ *ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2019 22:56

Ο Σέρβος Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς από τη μέρα που ήρθε στην ΑΕΛ από την ελβετική Λουγκάνο αναδείχθηκε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και είναι αυτός που έχει πετύχει το μοναδικό μέχρι τώρα γκολ των «βυσσινί» της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας συμφώνησε μαζί του την ανανέωση συνεργασίας για τρία ακόμα χρόνια, καθώς το συμβόλαιό του τελείωνε το καλοκαίρι. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου του 1992) αναμένεται μετά από αυτή τη συμφωνία που έγινε λίγο πριν την αναμέτρηση Πανιωνίου-ΑΕΛ να είναι σαφώς πιο απελευθερωμένος από το άγχος στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τώρα με την ομάδα της ΑΕΛ ο παίκτης έχει κάνει 44 εμφανίσεις, πέτυχε 4 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 11 κίτρινες κάρτες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ θα ζητήσει από την ΚΕΔ να μην ορίζονται σε παιχνίδια της τρεις διαιτητές και συγκεκριμένα οι: Τάσος Παπαπέτρου, Αριστείδης Διαμαντόπουλος και Γιάννης Παπαδόπουλος. Το ερώτημα είναι αν θα γίνει δεκτό το αίτημα από την ΚΕΔ.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ

Στο μεταξύ οι ποδοσφαιριστές μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου επανέρχονται σε αγωνιστικούς ρυθμούς σήμερα ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής με την Ξάνθη στο Ael Fc Arena. Η προετοιμασία της ομάδας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο στο θέμα της ενδεκάδας αλλά και στον σχηματισμό με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι στον αγώνα με τον Πανιώνιο παρέταξε την ομάδα με τέσσερις διαφορετικούς σχηματισμούς.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας απάντησε σε ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέροντας … «Η μοναδική αλήθεια την οποία λένε οι αγνώμονες αυτοί άνθρωποι είναι το επεισόδιο μεταξύ εμού και του ψευτόμαγκα, με την ανοχή του διαιτητού μέσα στο γήπεδο Σαραμαντά, το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο που το παρουσίασαν» ενώ για τη συμπεριφορά του προς τους παίκτες του τόνισε: «Ειδικά στο παιχνίδι αυτό χειροκρότησα τους ποδοσφαιριστές μου και τους προπονητές μου γιατί με την απόδοσή τους έπρεπε να κερδίσουν με 5 γκολ διαφορά».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass