Πανέτοιμη η ΑΕΛ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ *ΕΙΚΟΣΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2019 20:00

Ο Πανιώνιος θα είναι αντίπαλος της ΑΕΛ αύριο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (19:15) και οι «βυσσινί» θέλουν να πετύχουν, μια νίκη ψυχολογίας, στην 3η αγωνιστική της Super League.

Είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη και θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό από την αρχή της αναμέτρησης, απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όμως είναι μαχητική και θέλει από την πλευρά της να κάνει μια καινούργια αρχή, στο πρωτάθλημα της Super League.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και όλοι οι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, δουλεύοντας με διάθεση όλο αυτό το διάστημα.

Έτσι ο προπονητής έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας και μάλλον την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για το ποιοι θα ξεκινήσουν.

Δοκίμασε διάφορα σχήματα και με τους νεοαποκτηθέντες Ουάρντα, Κάτσε, άγνωστο όμως αν θα χρησιμοποιηθούν από την αρχή της συνάντησης, καθώς θα εξαρτηθεί και ποιο σύστημα θα επιλέξει.

Σήμερα στις 9 το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει από το στάδιο Αλκαζάρ για την Αθήνα και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μια ελαφριάς μορφής προπόνηση σε περιοχή της Ελευσίνας, όπου θα διανυκτερεύσει η ομάδα.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Κρίστινσον, Ρίστιτς, Μπράλιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Φιλίποβιτς, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σετσέροβιτς, Σικάφκα, Στάνκοβιτς, Ουάρντα, Ζίφκοβιτς, Ζίζιτς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας και Μπέρτος.

ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Έπειτα από δύο εβδομάδες, λόγω της διακοπής για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του EURO 2020, η Super League επιστρέφει με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής.Τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς Άρης και Παναθηναϊκός κοντράρονται αύριο το βράδυ στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της εφετινής σεζόν.

Ο πρωταθλητής και εκ των πρωτοπόρων ΠΑΟΚ, βγαίνει για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν από την Τούμπα, με τον Ατρόμητο να «υπόσχεται» μια δύσκολη δοκιμασία στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Ο εξαιρετικός, μέχρι στιγμής, ΟΦΗ περιμένει στο Ηράκλειο τον Παναιτωλικό, φιλοδοξώντας να δώσει συνέχεια στο «διπλό» επί του Παναθηναϊκού, ενώ οι Αγρινιώτες θα αναζητήσουν τον πρώτο τους βαθμό. Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στον Πειραιά, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον συμπρωτοπόρο, νεοφώτιστο Ν.Π.Σ.Βόλο, έχοντας όμως στο μυαλό του και την Τότεναμ, ομάδα που θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Αύριο, πέραν της αναμέτρησης στο Χαριλάου, η Ξάνθη θα προσπαθήσει να διευρύνει το «απόλυτο» ξεκίνημά της καθώς περιμένει τον, δίχως βαθμό, Αστέρα Τρίπολης, ενώ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και με τον Νίκο Κωστένογλου να παραμένει τουλάχιστον ως το τέλος της σεζόν στην τεχνική της ηγεσία, η ΑΕΚ περιμένει τη Λαμία των δύο ισοπαλιών σε ισάριθμες αγωνιστικές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ

19:00  Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ)

19:15  ΟΦΗ - Παναιτωλικός (NS2)

21:30  Ολυμπιακός - Ν.Π.Σ. Βόλος (NS1)

ΑΥΡΙΟ

19:00  Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης (ΕΡΤ)

21:30  ΑΕΚ - Λαμία (NS2)

19:15  Πανιώνιος - ΑΕΛ (NS3)

21:30  Άρης - Παναθηναϊκός (NS1)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 2 αγώνες)

Ξάνθη 4-2     6

ΠΑΟΚ 4-2     6

Ν.Π.Σ. Βόλος 3-1     6

Ολυμπιακός Π.        2-0     6

ΟΦΗ   4-2     4

ΑΕΚ    4-4     3

Ατρόμητος Αθ.         3-3     2

Λαμία 3-3     2

ΑΕΛ    1-2     1

Άρης Θεσ      1-2     1

Παναθηναϊκός          2-4     1

Αστέρας Τρίπολης   2-4     0

Παναιτωλικός 2-4     0

Πανιώνιος     2-4     -6

*Στην περίπτωση που ομάδες τελειώσουν τη σεζόν ισόβαθμες, το κριτήριο που καθορίζει την τελική κατάταξη, είναι οι μεταξύ τους αγώνες.

** Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass