Συζήτηση για το AEL FC ARENA

ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ SUPER LEAGUE - ΠΑΕ ΑΕΛ: «ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ»

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2019 21:18

Στο διοικητικό συμβούλιο της Super League αύριο Παρασκευή θα συζητηθεί ο αγωνιστικός χώρος του AEL FC ARENA και η καταλληλότητα αυτού αλλά και δύο άλλων γηπέδων, του ΟΑΚΑ και του «Κλ/ Βικελίδης».


Η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή μάλιστα το θέμα που προέκυψε και το γεγονός ότι αυτό κοινοποιήθηκε από τον πρόεδρο της διοργανώτριας κ. Λυσάνδρου σε γεύμα με δημοσιογράφους, εξέδωσε χθες ανακοίνωση που μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «1. Θα προτιμούσαμε την άποψή του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA να τη γνωστοποιήσει πρώτα σε εμάς κι όχι να τη μάθουμε από δημοσιογράφους τους οποίους δεξιώθηκε.
2. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC ARENA σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή που δημιούργησαν με δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά τον μεταξύ μας αγώνα, λόγω της ανταγωνιστικότητος της ομάδος μας, η οποία πιθανότατα τους εξέπληξε, αφού είχαν συνηθίσει στους προηγούμενους αγώνες με αντιπάλους στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να έχουν 20 έως 30 τελικές σε κάθε αγώνα και στον μεταξύ μας αγώνα είχαν μόνο 5, έναντι 3 δικών μας.
3. Το γήπεδό μας έχει κριθεί όχι τέλειο αλλά σε καλή κατάσταση από την επιτροπή που το εξέτασε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μάλιστα σε ακραίες καιρικές συνθήκες - θερμοκρασίες - ανώτερες των 40 βαθμών Κελσίου που επικρατούν το θέρος στη Λάρισα και όπου ξεραίνονται τα πάντα.
4. Δεν θα δεχθούμε καμία αλλαγή έδρας για οποιοδήποτε παιχνίδι από τα προσδιορισμένα στο μέλλον να δώσουμε στο γήπεδό μας και θα αναγκαστούμε εάν «κατά σύμπτωση» ένα από αυτά είναι το αμέσως μεταπροσεχές απέναντι στην ΑΕΚ να υποβάλουμε πρόταση μομφής για τον κ. Λυσάνδρου.
Τα υπόλοιπα γι’ αυτό το θέμα θα τα συζητήσουμε στο Δ.Σ. της Παρασκευής, όπου και θα έπρεπε για πρώτη φορά να τεθεί το θέμα κι όχι να δημοσιοποιηθεί πριν σε «ιδιωτικές» συζητήσεις με δημοσιογράφους».

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Έκτακτη Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνει αύριο Παρασκευή στη Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας: «Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/09/2019 στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 14:30 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση προγράμματος – Ορισμός αγώνων 4ης – 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League και παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο.
2/ Τροποποίηση της από 28.12.2018 σύμβασης με την Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.
3/ Εκλογή 4 έως 6 διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο/ΕΠΟ και εκλογή 2 εκπροσώπων στην Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
4/ Αγωνιστικοί χώροι Πρωταθλήματος Super League, 2019 – 20.
5/ Εμπορικά θέματα Πρωταθλήματος - Έγκριση σύμβασης ανταποδοτικής χορηγίας.
6/ Προετοιμασία/Σχεδιασμός/Χρονοδιαγράμματα διοργανώσεων Super League.
7/ Διοργάνωση Πρωταθλήματος Υποδομής Κ15.
8/ Διάφορα.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Κ15 και του Κυπέλλου Κ19 της Super League, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020.
2/ Διάφορα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass