Υποδοχή παγκόσμιας πρωταθλήτριας

ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΡΑΤΣΙΒΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ-ΤΙΤΑΝΕΣ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2019 22:45

Την επίσημη υποδοχή της παγκόσμιας πρωταθλήτριας νεανίδων τεχνικής κολύμβησης Αθανασίας Καρατσιβή έκανε χθες στον αίθουσα Τύπου του Αλκαζάρ ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες, παρουσία γονέων και αρκετών παιδιών.

Και βέβαια η υποδοχή έγινε με δύο εκπλήξεις, μιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας (3η με το σχολικό βόλεϊ γυναικών) της Εύης Τσιαντούλη (το παιδί της ασχολείται με τον υγρό στίβο) και του πρώτου Λαρισαίου κολυμβητή που πήγε στην Ολυμπιάδα του Δημήτρη Χασιώτη (νυν τεχνικού συμβούλου του Λαρισαϊκού-Τιτάνες). Η Αθανασία Καρατσιβή έλαβε από την έφορο της ομάδας, τη μητέρα της Γιώτα μια ανθοδέσμη ενώ καταχειροκροτήθηκε από τα παιδιά και έπλεξαν το εγκώμιό της οι προπονητές Παναγιώτης Παπαδημητρούλας και Κατερίνα Ζαχείλα. Η αθλήτρια τερμάτισε 4η στα 4Χ2000 μέτρα, 5η στα 1500 μ., 7η στα 800 μ. και μιλώντας στην «Ε» είπε: «Είχα στόχο να μπω στην εξάδα και το κατάφερα στα δύο από τα τέσσερα αθλήματα που πήρα μέρος. Θεωρώ πολύ πετυχημένη την παρουσία μου ενώ οι Αιγύπτιοι έκαναν μια πολύ καλή διοργάνωση παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε. Τώρα πλέον αρχίζω προετοιμασία για το επόμενο παγκόσμιο που θα γίνει στη Ρωσία το 2020 έχοντας πρώτο στόχο να μπω στην εθνική ομάδα. Να ευχηθώ καλή τύχη στον αδελφό μου Παναγιώτη που τώρα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας...». Διάκριση ανάλογη με αυτή πέτυχαν στο παρελθόν η Δήμητρα Παπανικόλαου, ο Δημήτρης Φιλίππου, ο Βασίλης Μητάκος και ο Αχιλλέας Τσιάνος. Και στον επίλογό μας θα γράψουμε την...προφητεία του προέδρου Παύλου Νούσιου ότι η τεχνική κολύμβηση που καλλιεργεί ο σύλλογός του θα αναδείξει και άλλους πρωταθλητές σε παγκόσμιο επίπεδο. Νομίζω ότι το εύχεται όλη η Λάρισα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass