Μεταγραφών συνέχεια για τον Απόλλωνα Λάρισας

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΡΙΚΙ, ΖΑΝΝΑΚΗ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2019 22:37
ΚΑΡΡΙΚΙ ΚΑΡΡΙΚΙ

Λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League 2, η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας προχώρησε στην πραγματοποίηση νέων μεταγραφών, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το δυναμικό της ομάδας.

Μετά λοιπόν τον τερματοφύλακα Γιώργο Βασιλειάδη, οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του στόπερ Κωνσταντίνου Καρρίκι και του επιθετικού Μιχάλη Ζαννάκη, ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες, καθώς στις τελευταίες προπονήσεις γίνονται δοκιμές παικτών από Ελλάδα και εξωτερικό. Για τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, έγιναν γνωστά τα εξής:

Ο ΚΑΡΡΙΚΙ

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30/10/1996, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία στους Αστέρα Μαγούλας, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας και πέρυσι στον ΝΠΣ Βόλου (17 συμ., 1 γκολ). Θεωρείται ένας πολύ δυνατός στόπερ που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία τόσο σαν αμυντικό χαφ (κόφτης) όσο και σαν δεξί μπακ. Τον 23χρονο ποδοσφαιριστή υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, το διοικητικό στέλεχος αυτής κ. Γιώργος Βέβης.

Ο ΖΑΝΝΑΚΗΣ

Γεννήθηκε στις 12/08/2000 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις Ακαδημία Ηλιούπολης. Στη συνέχεια αποκτήθηκε από την ΑΠΕ Λαγκαδά όπου μαζί της αγωνίστηκε (25 συμμ., 10 γκολ) στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ενώ κατόπιν μεταγράφηκε στον Αιγινιακό όπου πέρυσι κατέγραψε 16 συμμετοχές με δύο τέρματα. Ο Μιχάλης που θεωρείται από τα αυθεντικότερα ταλέντα της Βορείου Ελλάδος, είναι ένας ταχύτατος κυνηγός, που μπορεί να παίξει άνετα και στα δύο άκρα, ενώ διακρίνεται και για το δυνατό του σουτ. Στα γραφεία της ΠΑΕ, τον Ζαννάκη παρουσίασε ο προπονητής της Κ-19, κ. Βαγγέλης Στουρνάρας.

Ο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Επίσημα στον Απόλλωνα Λάρισας ο υψηλόσωμος (1.90) τερματοφύλακας Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος γεννήθηκε στη Βέροια πριν 23 χρόνια, στις 10 Ιουνίου 1996. Στη γενέτειρά του ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και μαζί της έπαιξε στη Super League, ενώ κατόπιν αγωνίστηκε διαδοχικά σε Εργοτέλη, Δόξα Δράμας και Πλατανιά, από όπου ζήτησε και έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι. Ο Γιώργος βρέθηκε μαζί με τον εκπρόσωπό του, Βασίλη Βάνη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λάρισας παρουσία του υπεύθυνου της οικονομικής διαχείρισης της ΠΑΕ κ. Αχιλλέα Σακελλαρίου, ο οποίος και τον καλωσόρισε στην «κυανόλευκη» οικογένεια. *Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Αριαν Μπελά. Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και η λαρισινή ομάδα θα υποδεχτεί στη Φιλιππούπολη την Κέρκυρα. Σε περίπτωση που έχουμε αναβολή στην πρεμιέρα, ο Απόλλωνας θα αναζητήσει αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι.

Χ.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass