ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Στην κρίση δεν είναι… σπάταλος

* Στ. Φουρλής: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα» * Τ. Μπεριτζάς: «Πλεονέκτημα ο κόσμος και η σταθερή φιλοσοφία των ανθρώπων της διοίκησης»

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2015 8:18

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Μέσα σε ιδανικές συνθήκες και σε γήπεδο... χαλί, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Πολλά είναι τα νέα παιδιά στο ρόστερ, οι διοικούντες σε μια περίοδο πολύ δύσκολη λόγω της οικονομικής κρίσης έκαναν μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή Τάσου Μπεριτζά.

Ο Λαρισαίος τεχνικός που διαδέχθηκε τον Κώστα Κατσάρα από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε, προσπαθεί με τους παλιούς παίκτες και τους νέους που ήρθαν, να διαμορφωθεί η κατάλληλη χημεία έτσι ώστε η ομάδα στους επίσημους αγώνες της, να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Σκοπός είναι να παραμείνει στην Γ' Εθνική κατηγορία και να παίξει παράλληλα καλό ποδόσφαιρο, καθώς ο κόσμος της Τσαριτσάνης θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να παλεύει σε όλα τα ματς και να πλασαρίζεται σε μια καλή βαθμολογική θέση.

Είναι βέβαιο ότι σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια οι φίλοι του Οικονόμου θα αποτελούν τον 12ο παίκτη των «Πρασίνων» και θα συμβάλουν ώστε να μπορέσει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Αισιοδοξία υπάρχει τόσο από τους διοικούντες όσο και από την τεχνική ηγεσία, που επισήμαναν στις δηλώσεις τους τα εξής:

Στέφανος Φουρλής (αντιπρόεδρος): «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, η οποία και θα σταθεί αξιοπρεπώς στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Θα έχει υγεία και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Τσαρτσάνης, ο οποίος τόσα χρόνια με πολλή δυναμικότητα στηρίζει την ομάδα. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, σε όλα τα σωματεία του νομού μας».

Δημήτρης Νταρής (γενικός αρχηγός): «Ξεκινήσαμε με συγκρατημένη αισιοδοξία την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι θα είναι μια δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά. Κάθε ομάδα πάντως κοιτά το δικό της... σπίτι και εμείς στην Τσαριτσάνη με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και υπομονή, θα επιδιώξουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις συνθήκες της κατηγορίας. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και στον αγωνιστικό χώρο θα δείξουμε τι δυνατότητες έχουμε και που μπορούμε να φτάσουμε».

Τάσος Μπεριτζάς(προπονητής): «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, για τη συγκρότηση από το πόστο του προπονητή μιας ανταγωνιστικής ομάδας που κατά μεγάλο μέρος θα αποτελείται από νέα και φιλόδοξα παιδιά, με τη βοήθεια κάποιων έμπειρων παικτών που θα αποτελούν πρότυπο χαρακτήρα, έτσι ώστε μέσα από σκληρή δουλειά και επιμονή να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γνωρίζω το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της ομάδας που δεν είναι άλλο από τον υπέροχο κόσμο της, καθώς επίσης και τη σταθερή φιλοσοφία των ανθρώπων του διοίκησης, πασχίζοντας καθημερινά, για το καλό και σύγχρονο ποδόσφαιρο που επιθυμούν να απολαμβάνουν, και την ανάδειξη νέων ταλαντούχων παικτών.

Η ταύτιση αυτής της κουλτούρας με έκανε να συμφωνήσω μαζί τους και να δεχτώ χωρίς δεύτερη κουβέντα να εργαστώ για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, είναι φιλοσοφία που την ασπάζονται και την κάνουν πράξη συνειδητά, έμπρακτα και όχι κατ' ανάγκη λόγω καταστάσεων. Συνεργάτης μου σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα θα είναι ο Χάρης Νούσιας, ένα παιδί που εμπιστεύομαι και θεωρώ θα βοηθήσει τα μέγιστα για τον τόπο του.

Καλωσορίζω όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, που απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδος, τους εύχομαι δύναμη και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Μέσα από σκληρή και μεθοδική δουλειά ελπίζω και εύχομαι ότι όλοι μαζί θα συμβάλουμε στο να υλοποιηθούν οι στόχοι μας».

Χάρης Νούσιας(βοηθός προπονητή): «Ο Οικονόμος έχει όλα τα χρόνια την ίδια φιλοσοφία και θέλουμε μέσα από τη δουλειά και τις προσωπικές θυσίες που θα γίνουν, να δούμε νέα παιδιά να κάνουν βήματα παραπάνω στην καριέρα τους. Εμείς ως τεχνικό τιμ με τον Τάσο Μπεριτζά θα προσπαθήσουμε να είναι έτοιμη η ομάδα, για τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις».

ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Από την ομάδα έφυγαν οι: Κουμπούρας Λάζαρος, Κουλτσιάκης Γιάννης, Γκουντρουμπής Φώτης (Φαρκαδόνα), Κολιός Βαγγέλης (Απόλλων Λάρισας),

Μανακούσιος Δημήτρης (ΠΑΕ ΑΕΛ), Χάμος Σωτήρης (ΠΑΕ ΑΕΛ), Γκαλγκανόπουλος Γιάννης (Δήμητρα Γιάννουλης),

Ήρθαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γούπος Κώστας 23 ετών (Εθνικός Γαζώρου)

Σιάτρας Δημήτρης 26 ετών (ΠΑΕ Τύρναβος 2005)

Βούζας Αντώνης 22 ετών (Φωστήρας)

Πρίφτης Νίκος 21 ετών (Ηρακλής Χάλκης)

Κορομηλάς Κώστας 20 ετών (Βύζας Μεγάρων)

Παπαδήμος Βασίλης 16 ετών (ΠΟΕ)

Μαχαιρας Κώστας 19 ετών (Φαρκαδόνα)

Καψιώχας Λευτέρης 20 ετών (Αστραπή Ν. Πολιτείας)

Παραφέστας Ζήσης 20 ετών (Μαχητής Τερψιθέας)

Δημητρέλης Μιχάλης 20 ετών (Ακ. Πλίτση-Ομόνοια)

Καραβασίλης Ορέστης 20 ετών (Δήμητρα Γιάννουλης)

Τσάτσος Γιώργος 18 ετών (Δολιχιακός)

Μαστροδήμος Θανάσης 18 ετών (Εθνικός Πυλέας)

Ραμαϊ Αντώνης 21 ετών (Ανάβρα Αγιάς)

Έμειναν

Από το περυσινό ρόστερ στην ομάδα οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Νούσιας Παναγιώτης, Παπαγεωργίου Βασίλης, Σενκαϊ Εμιλ, Καλφούντζος Κώστας, Καραγκούνης Λεωνίδας, Μπαλής Δημήτρης, Νάνος Χρήστος, Καραγιάννης Ηλίας, Αγροδήμος Χρήστος, Τόλιος Δημήτρης, Σακοράφας Βασίλης, Ζησσαρος Κώστας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Μια σειρά από φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα της Τσαριτσάνης και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΚΥΡΙΑΚΗ(9/8)

18:00 Οικονόμος-Απόλλων Λάρισας

ΣΑΒΒΑΤΟ(22/8)

18:00 Φαλανιακός-Οικονόμος

ΤΡΙΤΗ(25/8)

18:00 Οικονόμος-Καλοχώρι

ΣΑΒΒΑΤΟ(29/8)

18:00 Οικονόμος-Πύδνα Κίτρους

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Σε δηλώσεις που έκαναν πέντε από τους παίκτες της ομάδας, τόνισαν τα εξής:

Δημήτρης Σιάτρας: «Πρώτα από όλα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που θα είναι μια άνετη παραμονή και όσο πιο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε.

Από κει και πέρα η ομάδα μπορώ να πω ότι έχει εξαιρετική οργάνωση και το κλίμα είναι οικογενειακό.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Οικονόμος έχει δείξει χαρακτήρα στη Γ' Εθνική και σώζεται πάντα εύκολα. Αυτό πιστεύω ότι θα γίνει και φέτος. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Δημήτρης Μπαλής: «Ο Οικονόμος φέτος όπως και τα άλλα χρόνια, έχει ως πρωταρχικό στόχο την άνετη παραμονή. Θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται για το καλύτερο και όσο πιο γρήγορα τα καταφέρουμε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εμάς. Όσον αφορά στα νεαρά τα παιδιά αποτελεί ένα σκαλοπάτι για να πάνε παραπάνω, διότι αυτή η ομάδα όπως και παλιά αναδεικνύει ταλέντα».

Κώστας Κορομηλάς: «Το ρόστερ αποτελείται από νέα παιδιά που θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Είμαστε ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι αυτό θα το δείξουμε και στο γήπεδο. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας και εύχομαι ότι όλα θα πάνε καλά».

Ορέστης Καραβασίλης: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους μας. Είναι τιμή για εμένα που θα φορέσω τη φανέλα του Οικονόμου και ευχαριστώ γι' αυτό τόσο τον κ. Μπεριτζά όσο και τη διοίκηση της ομάδας που με δέχθηκε στη μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική οικογένεια.

Χρειάζεται να δουλέψω πολύ σκληρά, είναι βέβαιο ότι ο προπονητής μας θα δώσει σε όλα τα παιδιά ευκαιρίες και πάνω από όλα οφείλουμε με υπομονή και δουλειά, να οδηγήσουμε τον Οικονόμο στον δρόμο των επιτυχιών».

Κώστας Γούπος: «Ο Οικονόμος είναι μια από τις πιο έμπειρες ομάδες που θα αγωνισθούν στην Γ' Εθνική κατηγορία. Έχει ως στόχο τη φετινή χρονιά να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να διακριθούν μέσα από τα παιχνίδια οι νέοι ποδοσφαιριστές.

Να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη σωτηρία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, το υλικό είναι αρκετά καλό και με τη βοήθεια των φιλάθλων, όλα θα πάνε καλά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass