Πρόβλημα με το Κλειστό της Νεάπολης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2019 22:48

Το εγχείρημα της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ δείχνει αυτή τη στιγμή να προχωράει με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς και οι άνθρωποι της θεσσαλικής πρωτεύουσας αγκαλιάζουν την προσπάθεια που γίνεται ώστε να μπει η Λάρισα ξανά στον χάρτη του ελληνικού μπάσκετ.

Η προσπάθεια αυτή σιγά-σιγά παίρνει «σάρκα και οστά», με τα μέλη της τεχνική ηγεσίας Βασίλη Φραγκιά και Γιάννη Τζήμα να προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό τμήμα αλλά παράλληλα και να οργανωθεί η ομάδα. Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά μάλλον πιο δύσκολο είναι η ομάδα να χρησιμοποιήσει το Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, αφού αύτη τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα και συγκεκριμένα δεν υπάρχει σύστημα ψύξης, χρειάζεται αντικατάσταση του ηλεκτρονικού πίνακα σύμφωνα με τους νέους διεθνείς κανονισμούς και εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Τα προβλήματα εκθέτει με επιστολή, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Ε», ο διευθυντής του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας Δημήτρης Μακρίδης που έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και ζητάει να γίνουν άμεσα τα έργα για να μπορεί η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ να παίξει στην Α1 εθνική κατηγορία. Η επιστολή αναφέρει τα εξής: "Εξασφάλιση προϋποθέσεων για τη συμμετοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας καλαθοσφαίρισης" Κύριε Υφυπουργέ, Έχοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που προέκυψαν με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ για συμμετοχή της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ζητούμε την παρέμβασή σας για την άμεση αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που υπάρχουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ασφαλής λειτουργία του. Είναι επείγουσα η ανάγκη με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων και Υποδομών της ΓΓΑ να πραγματοποιηθούν τα εξής: i. Να επιλυθούν τα προβλήματα θέρμανσης - ψύξης της εγκατάστασης και συγκεκριμένα: • Συντήρηση μηχανοστασίου: προμήθεια και εγκατάσταση δύο λεβήτων 800.000 Kcal, δύο καυστήρων RIELLO και δύο ΒΟΙLLER 1.500 lt (εκτιμώμενο κόστος 40.500 ευρώ). • Επισκευή επτά μονάδων θέρμανσης - ψύξης, προμήθεια είκοσι οκτώ βανών μονάδων θέρμανσης και πενήντα έξι φλαντζών 3 ιντσών (εκτιμώμενο κόστος 10.500 ευρώ). • Επισκευή - συντήρηση ψυκτικής μονάδας (είναι εκτός λειτουργίας). • Αντικατάσταση του δικτύου σωληνώσεων και σωμάτων θέρμανσης όλης της εγκατάστασης. • Προμήθεια τεσσάρων κλιματιστικών 18.000 btu. ii. Να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για τη φιλοξενία των αγώνων του πρωταθλήματος της κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα: • Αντικατάσταση του ηλεκτρονικού πίνακα σύμφωνα με τους νέους διεθνείς κανονισμούς. • Εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου. • Αντιμετώπιση δυσλειτουργιών. • Αντιμετώπιση του προβλήματος που δημιουργήθηκε με την περίφραξη της έκτασης περιμετρικά του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεάπολης, που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης, εξαιτίας της αδυναμίας πρόσβασης στη ράμπα της Θύρας 4 στην πίσω βορεινή πλευρά (προς το γήπεδο F.C. ARENA)».

Αποκτήθηκε ο Τζάστιν Μπέικερ

Μετά την απόκτηση του Τερέλ Παρκς, η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ απέσπασε την υπογραφή του Τζάστιν Μπέικερ. Ο 30χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θέτει εαυτόν υπό τις οδηγίες του Βασίλη Φραγκιά. Ο Μπέικερ έχει ύψος 2.03 και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου. Είχε μέσο όρο 13,1 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ μέσο όρο ενώ είχε 54,5% ευστοχία συνολικά, με 31,3% στα τρίποντα και με 76,1% από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, με τη φανέλα της ρουμανικής ομάδας.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass