Επιστρέφει στη Λάρισα ο Ν. Παπαντωνίου

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2019 22:08

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στη Λάρισα ο γκαρντ Νώντας Παπαντωνίου, καθώς μετά τη συμφωνία που είχε με τον Φάρο έρχεται στον Ερμή Αγιάς.
Ο Παπαντωνίου αποτέλεσε άξιο διάδοχο του πατέρα του Ανδρέα (αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό) και εκτός από την «τροφή» που δίνει για τις ικανότητές του στο μπάσκετ, δίνει ανάλογη και στα κουτσομπολίστικα περιοδικά για τη σχέση με το γνωστό μοντέλο Ιωάννα Τούνη.


0 29χρονος παίκτης (διεθνής με τις μικρές Εθνικές), πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ (μόλις 4 ματς) και στη συνέχεια στον Πανιώνιο όπου είχε μια πολύ καλή χρονιά με 11 πόντους μέσο όρο, 3.1 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ.
Ο Ερμής Αγιάς θα αποτελέσει την 11η ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα του δυναμικού και ικανού παίκτη καθώς στο παρελθόν αγωνίσθηκε σε: Μαρούσι, ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό Ρόδου, ΑΕΚ, Forca Lleida, Προμηθέα Πάτρας, Φάρο, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο.
Ως μέλος των κατώτερων εθνικών ομάδων καλαθοσφαίρισης της Ελλάδας, ο Παπαντωνίου έπαιξε στο πρωτάθλημα FIBA Europe Under 16 του 2006 . Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με την εθνική κάτω των 18 στο ευρωπαικό πρωτάθλημα 2008 και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIBA του 2009. Κέρδισε επίσης το ασημένιο μετάλλιο στο 2010 με την εθνική κάτω των 20 ετών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass