Προσαρμογή για την ΑΕΛ στο Ael Fc Arena

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2019 22:14

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ από τις αρχές Ιουλίου, που έκανε την πρώτη επίσημη συγκέντρωση ενόψει της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δεν έχει κάνει προπόνηση στο Ael Fc Arena (βάσει της συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε. και ΠΑΕ ΑΕΛ) και σήμερα θα είναι μέρα προσαρμογής σ’ αυτό ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό μιας και θα κάνει προπόνηση στην έδρα της. Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου από χθες ξεκίνησε την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με προπόνηση που περιλάμβανε ταχυδύναμη και αυτό που τόνισε στους παίκτες είναι ότι πρέπει να αυξήσουν τη χρονική διάρκεια της καλής τους απόδοσης περισσότερο από 60 λεπτά, που ήταν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο Αθηνών.


Σήμερα θα φανούν και τα πρώτα πλάνα του προπονητή σχετικά με το αρχικό σχήμα που λογικά δεν περιλαμβάνουν θεαματικές αλλαγές (πιθανόν δύο...).
Πάντως το έργο της ΑΕΛ την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο, αφού ο αντίπαλος έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές.
Το ζητούμενο για την ΑΕΛ θα είναι μια καλή εμφάνιση που θα πείσει για τη φετινή της δυναμική και αν πάρει βαθμό τότε θα μιλάμε για σημαντική βαθμολογική επιτυχία.
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Ο αναπληρωτής υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Αλέξη Κούγια για δυσμενείς κρίσεις και δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, με αιχμηρή ανακοίνωση που είχε εκδώσει αμέσως μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο.
Η σχετική ανακοίνωση: «Από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2α, 3, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής τιμώρησε με πρόστιμα έξι ΠΑΕ. Με πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ατρόμητος, με βάση όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα του ματς με την ΑΕΛ, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι «έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα Τετάρτη (28/08) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2019-2020, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. Ολυμπιακός», ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 1-09-2019 και ώρα 19:15 στο γήπεδο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ
Μόλις εκδόθηκε η σχετική απόφαση, από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Παρά την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ να φιλοξενήσουμε 2.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, κατόπιν ατυχούς εισηγήσεως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Αυγενάκης απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Λάρισα.
Κατόπιν αυτής της αποφάσεως οποιοσδήποτε οπαδός του Ολυμπιακού, από οποιοδήποτε μέρος τη Ελλάδος επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα στις ίδιες θύρες με τους οπαδούς μας και όχι ομαδικά σε άλλη θύρα, μπορεί, όπως οι οπαδοί μας, να προμηθευτεί το εισιτήριό του στο ωράριο που έχει ανακοινωθεί με τις προϋποθέσεις αγοράς που ισχύουν για όλους.
Κατόπιν αυτής της αποφάσεως την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί ατυχή, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε το ίδιο και με όλες τις ομάδες που θα έρθουν να αγωνιστούν στη Λάρισα είτε για το Πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο».
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ
Η Super League 1 ανακοίνωσε την αλλαγή ώρας στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, της Λαμίας με τον Ατρόμητο, με αυτό να ξεκινά στις 20:00 αντί για τις 21:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθεί την Κυριακή 01.09.2019 στις 20:00 (αντί για τις 21:00)».
Αναλυτικά η 2η αγωνιστική
Μεθαύριο Σάββατο 31 Αυγούστου
19:00 Παναιτωλικός - Ξάνθη
19:15 Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
21:30 Βόλος - Άρης
Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου
19:00 ΠΑΟΚ - Πανιώνιος
19:15 ΑΕΛ - Ολυμπιακός
20:00 Λαμία - Ατρόμητος
21:30 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass