«Καλή η κλήρωση, προσοχή στην πρεμιέρα»

ΤΟΝΙΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΡΙΑΝ ΜΠΕΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 *ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ (18:00) *ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ *ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2019 15:00

Με αντίπαλο την Κέρκυρα την οποία θα υποδεχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης ξεκινάει ο φετινός μαραθώνιος για τον Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Super League 2, όπως προέκυψε από τη χθεσινή κλήρωση. Εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα για τα τηλεοπτικά η Super League 2 θα ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος -εφόσον δεν σημειωθούν απρόοπτα και δεν υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές- θα ολοκληρωθεί στις 16 Φεβρουαρίου. Τα playoffs (1ος-6ος) και playouts (7ος-12ος) θα διεξαχθούν από την 1η Μαρτίου έως τη 10η Μαΐου (δύο γύροι).

Ο πρώτος από τα playoffs ανεβαίνει απευθείας στη Super League 1, ενώ ο δεύτερος θα διεκδικήσει την άνοδο στα μπαράζ με τον 13ο της Super League 1.

Ο 11ος και ο 12ος από τα playouts υποβιβάζονται απευθείας στη Football League.

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος μίλησε χθες στην «Ε» ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν ο οποίος χαρακτήρισε βατό το πρόγραμμα των «κυανολεύκων».

«Πιστεύω η κλήρωση είναι καλή. Ξεκινάμε εντός έδρας με την Κέρκυρα, μία ομάδα η οποία δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Άλλωστε όλες οι ομάδες θα είναι δύσκολες. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρυσι με τις θεωρητικά εύκολες ομάδες είχαμε προβλήματα. Γι' αυτό κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα» είπε ο Αριάν Μπελά και πρόσθεσε:

«Από δω και πέρα επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Κέρκυρα. Ξέρουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας, ποιοι είναι οι καινούριοι παίκτες και ποιοι οι παλιοί. Μακάρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 15 Σεπτεμβρίου και να μην έχουμε καθυστέρηση γιατί κάναμε αρκετή δουλειά ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι μέχρι τότε».

ΦΙΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Αγωνιστική δράση σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Φιλιππούπολης καθώς ο Απόλλωνας Λάρισας θα υποδεχθεί (18:00) τα Τρίκαλα, σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Ένα ακόμα αγωνιστικό τεστ για τον Αριάν Μπελά που θα δώσει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε παίκτες, λίγο πριν τα τελικά συμπεράσματα για το πώς θα συγκροτηθεί η βασική ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Τα φιλικά παιχνίδια για τους «κυανόλευκους» θα συνεχιστούν και το Σάββατο με τον Απόλλωνα Λάρισας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας αυτή τη φορά τον Ατρόμητο Παλαμά του Τάκη Παραφέστα.

ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΙ

Επιπλέον αλλαγές αναμένεται να σημειωθούν στο έμψυχο δυναμικό του Απόλλωνα Λάρισας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κακάμης, Κοντοθανάσης και Γαρυφαλόπουλος, αν και συνεχίζουν να προπονούνται με την ομάδα δεν φαίνεται να βρίσκονται στα πλάνα του Αριάν Μπελά προς το παρόν και θα δοθούν δανεικοί. Στόχος των «κυανολεύκων» είναι οι συγκεκριμένοι παίκτες να πάρουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους. Το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους και τον Δεκέμβριο θα επανεξετασθεί η περίπτωσή τους. Γι' αυτό δεν αποκλείεται στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα να μην χρησιμοποιηθούν.

Από κει και πέρα ο 23χρονος τερματοφύλακας Μένιος Θεολόγης που έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου και προπονείται με τον Απόλλωνα Λάρισας (αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στο τελευταίο φιλικό με τον Πιερικό) θα χρησιμοποιηθεί και στο σημερινό φιλικό με τα Τρίκαλα προκειμένου να βγουν κάποια συμπεράσματα. Αντίθετα οι Κωστούλας και Τασιούλης οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας δεν θα αγωνιστούν, όπως επίσης και ο Σκούπρας ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά για προληπτικούς λόγους θα μείνει εκτός.

Μεταγραφικά εντός των ημερών αναμένεται να έρθει κι άλλος τερματοφύλακας στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο επιθετικούς (σέντερ φορ και εξτρέμ) από το εξωτερικό.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass