Και τώρα ο Ολυμπιακός...

ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2019 22:40

Ημέρα ξεκούρασης η χθεσινή για τους παίκτες της ΑΕΛ που από σήμερα θα αρχίσουν προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έχοντας υψηλό ηθικό, μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 18.15 καθώς ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου από τη μέρα που ήρθε καθιέρωσε προπονήσεις τις ώρες των αγώνων. Μάλιστα ο ίδιος σχολίασε ότι δεν είναι δυνατόν με τέτοιες καιρικές συνθήκες που επικρατούν να γίνονταν διαφορετικές ώρες οι προπονήσεις, αφού για να είναι αποδοτική μια πρωινή προπόνηση θα πρέπει να αρχίζει στις 11 το πρωί. Παράλληλα οι παίκτες πρέπει να προπονούνται σε καιρικές συνθήκες αγώνα με την ώρα αυτών των προπονήσεων. Σχετικά με την τακτική και το σχήμα από σήμερα θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σχέδια του προπονητή. Πάντως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην ομάδα ενόψει του αγώνα και το μόνο που περιμένει ο Γρηγορίου είναι να ανεβάσει ρυθμούς ο Χαλκιαδάκης αλλά και να αποκτηθεί ο περιφερειακός επιθετικός που ζητάει επίμονα. Πληροφορίες θέλουν η ΑΕΛ να έχει αρχίσει επαφές με κάποιους παίκτες.

ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Η 1η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε με τη λίγκα να δίνει στη δημοσιότητα την καλύτερη 11άδα. Στην εν λόγω ενδεκάδα υπάρχουν και δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον, με τον Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, και επιλέχθηκαν βάσει της βαθμολογίας τους στο νέο παιχνίδι "fantasy" του πρωταθλήματος. Αναλυτικά, οι καλύτεροι της πρεμιέρας της Super League είναι οι εξής: ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Κρίστινσον (ΑΕΛ) ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σεμέδο (Ολυμπιακός), Ελαμπντελαουί (Ολυμπιακός), Γιαννούλης (ΠΑΟΚ) ΜΕΣΟΙ: Ακόστα (Ξάνθη), Ντάλσιο (Παναιτωλικός), Σάσα (Άρης), Νάτσος (Ατρόμητος), Μιλοσάβλιεβιτς (ΑΕΛ) ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μουνίθ (Βόλος ΝΠΣ), Σφιντέρσκι (ΠΑΟΚ)

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Δανεικός δόθηκε για μια ακόμα χρονιά ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Μασούρας από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο. Ο παίκτης είχε πάει στη Νέα Σμύρνη και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

Στη Νίκη Βόλου ο Λ. Μπάμης

Σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στη συνέχιση της ποδοσφαιρικής του καριέρας στη Νίκη Βόλου βρίσκεται ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λευτέρης Μπάμης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass