Πιστή στη φιλοσοφία της η Πελασγιώτιδα

Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ «ΠΕΤΕΙΝΩΝ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2019 22:38

Πανέτοιμη για την πρόκριση της νέας Α1 κατηγορίας δηλώνει η περσινή πρωταθλήτρια του 5ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, Πελασγιώτιδα.

Παραμένοντας πιστή στη φιλοσοφίας της -που δεν είναι άλλη από την προώθηση και την ανάδειξη των ταλέντων που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και στελεχώνουν την ανδρική ομάδα- η Πελασγιώτιδα θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί, μέσα από το καλό ποδόσφαιρο, στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας. Τα τελευταία έξι χρόνια ο σύλλογος έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς. Πίσω από αυτήν την επιτυχία κρύβεται ο πρόεδρος του συλλόγου Αργύρης Γκρίμπας μαζί με τους συνεργάτες του που καθημερινά παλεύουν για να λειτουργούν όλα στην εντέλεια. «Να ευχηθώ κατ’ αρχήν κουράγιο και δύναμη σε όλες τις ομάδες και ειδικά στις διοικήσεις, που σε δύσκολες εποχές παλεύουν να κρατήσουν τους συλλόγους ζωντανούς. Εμείς εδώ και έξι χρόνια δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής, που είναι ο βασικός "αιμοδότης" της ανδρικής ομάδας. Αυτός άλλωστε είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, δηλαδή τα δικά μας παιδιά να στελεχώνουν την ανδρική ομάδα. Σχεδόν το έχουμε καταφέρει, γι' αυτό και κάνουμε μεταγραφές μόνο εκεί που χρειαζόμαστε. Φέτος, για παράδειγμα, στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν 20 παιδιά από τα τμήματα υποδομής» υπογράμμισε ο Αργύρης Γκρίμπας μιλώντας για τη νέα χρονιά και πρόσθεσε: «Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να αναδείξουμε το ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα γιατί φέτος θα πω ότι βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά, υπό την έννοια ότι είναι πολλές οι ομάδες στην Α1 πλέον, το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό και δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει αυτό το ταξίδι. Επομένως χρειάζεται σωστή οργάνωση, μεγάλο ρόστερ και διάρκεια στην απόδοση» κατέληξε ο κ. Γκρίμπας.

Κ. ΜΠΑΚΑΤΣΗΣ: ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ, ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το επιτυχημένο έργο του τεχνικού Κώστα Μπακατσή είχε ως αποτέλεσμα την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο και τη φετινή σεζόν. Ο έμπειρος τεχνικός θα οδηγήσει τους «πετεινούς» στο δύσκολο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ (1ος όμιλος) με στόχο η ομάδα να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή της στην κατηγορία, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. «Οι στόχοι και η φιλοσοφία για την Πελασγιώτιδα δεν αλλάζουν. Αυτό που επιδιώκουμε είναι η προώθηση των νέων παιδιών από τα τμήματα υποδομής στην ανδρική ομάδα και με την προσθήκη κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών προσπαθούμε να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά, ούτως ώστε να αναδείξουν το ταλέντο και τις δυνατότητές τους. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά» επισήμανε ο Κώστας Μπακατσής και πρόσθεσε: «Αγωνιστικά ο πρωταρχικός μας στόχος τη νέα χρονιά στην Α1 είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή μας στην κατηγορία, παρουσιάζοντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, μπορεί να μην έχει την ίδια δυναμικότητα συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά νομίζω μεταξύ μας οι ομάδες δεν απέχουν πολύ. Επομένως και φέτος πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Άλλωστε όλες οι ομάδες έχουν κάνει μεταγραφές και πιστεύω θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα. Τέλος σχετικά με τα μεταγραφικά θέλω να πω ότι κινούμαστε για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με τον οποίο θα κλείσει ο μεταγραφικός κύκλος» κατέληξε ο τεχνικός της Πελασγιώτιδας.

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Αποκτήθηκαν: Τσιαντούλης (Μακρυχώρι), Μαστοροδήμος, Θώμος (Δήμητρα Γιάν.), Μαριγκούδης (Ατρόμητοι/Θύελλα) Αποχώρησαν: Τζήμας, Πατσώνης

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass