Εντυπωσιακή ανατροπή του Σμόλικα στην Τσαριτσάνη

*Νίκησε με 3-1 τον Οικονόμο *Ατυχος ο Κυρμιτζής της φαλανιώτικης ομάδας

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2019 20:44

Την πρώτη του νίκη κατά την περίοδο προετοιμασίας σημείωσε ο Σμόλικας, ο οποίος επιβλήθηκε στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» στον Οικονόμο με σκορ 3-1.

Η συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση ήταν η πρώτη για τους Τσαριτσανιώτες που είχαν δει δύο προγραμματισμένα παιχνίδια να ματαιώνονται με την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.
Η ομάδα του Γιάννη Τσακμακίδη προηγήθηκε στο 39’ με τον Μπουμπουνάρα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία της αμυντικής γραμμής των Φαλανιωτών και από αριστερά πλάσαρε εύστοχα στον Γραβάνη. Στην επανάληψη, όμως, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν εξαιρετικά αποτελεσματικοί και, αφού ισοφάρισαν στο 61’ με σουτ του Μπέτση, έφθασαν στην ανατροπή του σκορ στο 63’ με πέναλτι του Πατσιωτού (καταλογίστηκε σε παίξιμο της μπάλας με το χέρι από αμυνόμενο). Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 77’ ο Μπόντε με
σουτ.
 Άτυχος στάθηκε στο 83’ ο Κυρμιτζής του Σμόλικα, ο οποίος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να μαρκάρει αντίπαλο και η σοβαρότητα της κατάστασής του θα εκτιμηθεί σήμερα.
«Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στα φιλικά παιχνίδια με τη φιλοσοφία που έχουμε. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Συνεχίζουμε ταπεινά να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι αντάξια των προσδοκιών των ανθρώπων του Σμόλικα. Είμαι ευχαριστημένος από τη προετοιμασία. Να είμαστε καλά και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Να δούμε τι έγινε και με τον τραυματισμό του Δημήτρη Κυρμιτζή και συνεχίζουμε το έργο μας» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Σμόλικα, Βασίλης Μπακογιάννης.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Γιώργος Αντωνίου, με τη συνδρομή των βοηθών Χρήστου Νάκα - Νίκου Κοτούμπα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ι. Τσακμακίδης): Noύσιας (46’ υπό δοκιμή τερματοφύλακας - 70’ Αναστασίου), Ντούφας (89’ Καραγιάννης), Μπουμπουνάρας (46’ Γαλάνης), Μάρκο (46’ Δραγατσίκης), Καρλιάμπας (89’ Ποτούσογλου), Καραλούλης (62’ Μιφτάρι), Τσιούτσιας, Αργύρης (89’ Αναγνωστούλης), Μουλτσιάς (46’ Τσέκα, υπό δοκιμήν), Μπαλογιάννης (86’ Πίπιλας), Λαζαρίδης (υπό δοκιμήν).
ΣΜΟΛΙΚΑΣΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (49’ λ.τ. Γκατζιούρας), Κακαζούκης, Ζαμπέτας, Σκούπρας, Μολάς (80’ Χασιώτης), Γκατζούλης (86’ Μάττος), Μπέτσης (72’ Ζιώγας), Μπόντε (81’ Καρέντζος), Παπαγεωργίου (57’ Κυρμιτζής - 85’ λ.τρ. Τσούντσουρας), Πατσιωτός (81’ Ντούρας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass