Με στόχο παγκόσμια επιτυχία

Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2019 22:18

Οι ατομικές διεθνείς επιτυχίες του λαρισινού αθλητισμού δείχνουν να διαδέχονται η μία την άλλη αφού μετά από αυτές που πέτυχαν η τενίστρια Μιχαέλα Λάκη και η παλαιστής Κατερίνα Πιτσιάβα μια ακόμα Λαρισαία έχει στόχο να ανέβει στο βάθρο των παγκόσμιων πρωταθλητών.


Πρόκειται για τη Σταυρούλα Γκουντούρα που στην ηλικία των 22 ετών (γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1997) θέλει να στεφθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια για δεύτερη φορά στο ITF TAE KWON DO.
Η πρώτη ήταν στο Τατζικιστάν το 2014 και εύχεται το ίδιο να πετύχει και στη Βουλγαρία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που ξεκινάει στη Φιλιππούπολη σήμερα και ολοκληρώνεται στις 29 Αυγούστου.
Η ίδια λίγο πριν αναχωρήσει με την εθνική ομάδα για τη γειτονική χώρα, μας είπε: «Πηγαίνω στη Βουλγαρία για να μετέχω σε δύο αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος στα TUL 1 DAN και στο ομαδικό γυναικών. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς αντί για διακοπές προτίμησα το γυμναστήριο και κάναμε καθημερινά πολλές ώρες προπόνηση με τον προπονητή μου, τον Δημήτρη Μπαλαμπάνο. Θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθώ για τον ιδρώτα που έχυσα μέσα στο καλοκαίρι, γιατί οι διακοπές μπορούσαν να περιμένουν όχι όμως και το παγκόσμιο πρωτάθλημα».
Η Γκουντούρα που έχει μια ακόμα διεθνή επιτυχία, καθώς το 2017 πήρε την τρίτη θέση στο ίδιο αγώνισμα στο Λίβερπουλ, θα παίξει σε γνώριμο περιβάλλον, ενώ η νίκη στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα Γιάννενα ήταν ότι καλύτερο για την ίδια.
Και τελείωσε λέγοντας: «Θέλω να κερδίσω για έναν ακόμα λόγο. Για να έρθουν περισσότερα παιδιά στο άθλημα γιατί μου έχει δώσει πολλά και εγώ πρέπει να το ανταποδώσω στο μεγαλύτερο βαθμό».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass