Πέρασαν από ακτίνες τον Ατρόμητο

Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΣΙΛΒΑ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2019 22:30

Σε ρυθμούς Ατρόμητου Αθηνών είναι από χθες η ΑΕΛ και με τη βούλα του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου που χθες έκανε ανάλυση του αντιπάλου της για τον τρόπο που αγωνίσθηκε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα κάνει το ίδιο και σήμερα αλλά δίνοντας έμφαση στις στημένες φάσεις.


Ο προπονητής της ομάδας πέρασε από ακτινογραφία τον αντίπαλο της Κυριακής, ώστε οι παίκτες να έχουν προετοιμαστεί με κάθε λεπτομέρεια για τον τρόπο που επιτίθεται η αθηναϊκή ομάδα αλλά κυρίως για τον τρόπο που αντιδράει στις αντεπιθέσεις.
Από κει και πέρα χθες υπήρχε και οικογενειακό διπλό όπου ο Γρηγορίου έδειξε ότι θα παίξει με τρεις στην άμυνα (σίγουρος είναι μόνο ο Μιχαήλ και με αυξημένες πιθανότητες ο Μπράλιτς) ενώ στη μεσαία γραμμή υπάρχει γρίφος. Προβάδισμα λογικά έχουν ο Φατιόν με τον Μιλοσάβλιεβιτς, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι τι θα γίνει στην επίθεση.
Εκεί ο Ντάουντα, ο Σικάφκα και ο Νούνιτς διεκδικούν μια θέση, αλλά το θέμα είναι αν ο παίκτης πίσω από το σέντερ φορ μπορεί να προσφέρει περισσότερο επιθετικά ή αμυντικά. Αν παίξει ο Μπούστος δεν είναι σίγουρο ότι ο Ντάουντα θα είναι μπροστά...
Πάντως ο Γρηγορίου δοκίμασε δύο τακτικές το 3-5-2 και το 3-4-3 αλλά και πολλούς παίκτες ώστε να δει ποιοι είναι οι ετοιμοπόλεμοι για το αρχικό σχήμα.
Σήμερα θα ρίξει, όπως αναφέρθηκε, βάρος στις στημένες φάσεις τόσο της ΑΕΛ όσο και των αντιπάλων ώστε η αντίδραση των «βυσσινί» να είναι άμεση.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινώσει και τους 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, αφού η αυριανή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο Μαγούλας της Ελευσίνας.

 

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ
Ο 25χρονος Πορτογάλος επιθετικός Σαντσιντίνο Μαλαμ ντα Σίλβα ολοκλήρωσε τη διαδικασία της δοκιμής του στην ΑΕΛ και η απόφαση του προπονητή είναι αρνητική για τον παίκτη. Η ΑΕΛ πλέον θα στραφεί σε άλλη λύση παίκτη αφού είναι διακαής πόθος του προπονητή να αποκτηθεί περιφερειακός επιθετικός.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ
Την αλλαγή ώρας έναρξης σε δύο αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής της Super League 1 γνωστοποίησε χθες η διοργανώτρια αρχή. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, υπάρχει διαφοροποίηση στην ώρα έναρξης των συναντήσεων Ατρόμητος-ΑΕΛ και ΑΕΚ-Ξάνθη.
Η ανακοίνωση της Super League έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι οι κάτωθι αγώνες στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League, θα διεξαχθούν ως εξής:
1η Αγωνιστική
Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Α.Ε.Λ. θα διεξαχθεί την Κυριακή 25.08.2019 στις 18:45 (αντί για 19:00).
Ο αγώνας Α.Ε.Κ. – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ θα διεξαχθεί την Κυριακή 25.08.2019 στις 22:00 (αντί για τις 21:30)».
Μετά τις συγκεκριμένες αλλαγές, το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη Super League 1 διαμορφώνεται ως εξής:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/8
ΔΑΚ Λαμίας 19:00 Λαμία-Παναθηναϊκός
«Κλ. Βικελίδης» 21:00 Άρης-ΟΦΗ
«Γ. Καραϊσκάκης» 21:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/8
Δημοτικό Περιστερίου 18:45 Ατρόμητος-ΑΕΛ
Πανιωνίου ΓΣΣ 19:15 Πανιώνιος-Βόλος ΝΠΣ
Τούμπας 20:00 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
ΟΑΚΑ 22:00 ΑΕΚ-Ξάνθη

 

 

Στην Αλβανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παϊτέρης

Στην Αλβανία και συγκεκριμένα στην ομάδα Λουφτετάρι Γκιροκάστερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ Παναγιώτης Παϊτέρης.
Ο 22χρονος παίκτης (γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1997) είχε θητεία εκτός από την ΑΕΛ και στον Απόλλωνα Λάρισας με τον οποίο αγωνίσθηκε 25 φορές, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Τον παίκτη στην υπογραφή του συμβολαίου του συνόδευσε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ και τώρα μάνατζερ Βασίλης Βάνης.

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass