Τον Ολυμπιακό Β. υποδέχεται σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας

*ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ *ΣΤΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ ΟΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΚΙΟΖΗΣ *ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΛΟΥΚΑΣ, ΜΕΖΙΝΙ ΚΑΙ ΜΠΙΜΑΪ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2019 15:03

Στην απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών προχώρησε χθες ο Απόλλωνας Λάρισας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Συγκεκριμένα στα κυανόλευκα ντύθηκαν ο 20χρονος δεξιός μπακ Κώστας Γεωργακόπουλος και ο 24χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Γιαγκιόζης.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Κώστα Γεωργακόπουλου. Ο Κώστας Γεωργακόπουλος που μπορεί να αγωνισθεί και ως στόπερ, είναι γεννημένος στις 24/2/1999 στην Καλαμάτα.

 Θεωρείται ένα κατ' εξοχήν ταλέντο το οποίο όμως έχει ήδη "δουλευτεί" αφού ξεκίνησε από την Κ-17 της ΑΕΚ πριν πάει στην αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού και από εκεί "μετακόμισε" στην Κ-20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετέπειτα σταθμός του ήταν ο Αστέρας Αμαλιάδας και το σκληρό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπου πέρυσι για διάστημα 6 μηνών (πριν καταλήξει στον Αχαρναϊκό στο δεύτερο εξάμηνο), έπαιξε σε 12 παιχνίδια πετυχαίνοντας μάλιστα, καίτοι μπακ, 2 γκολ.

Τον Κώστα Γεωργακόπουλο που χθες Δευτέρα έκανε την πρώτη του προπόνηση καλωσόρισε στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο Φιλιππούπολης ο διοικητικός κ. Στέλιος Κουκούλης».

Για τον Γιώργο Γιαγκιόζη:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι επέλεξε μετά από ενδελεχή έλεγχο να αποκτήσει τον 24χρονο διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Γιαγκιόζη. Ο ύψους 1.85 Ηρακλειώτης γκολκίπερ (γεννημένος στις 3/4/1995), υπέγραψε τη Δευτέρα (19/08) το απόγευμα το συμβόλαιό του, με τον Απόλλωνα Λάρισας, μέχρι το τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης που είναι γέννημα-θρέμμα Κρητικός, προέρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΟΦΗ σε ηλικία 7 ετών, αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα υποδομής, έπαιξε στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων και αργότερα (2013) υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, στον οποίο και παρέμεινε μέχρι το 2015.

Μετά τον ΟΦΗ αγωνίστηκε σε Κισσαμικό (Football League), ΠΟΑ (Γ’ Εθνική), Βέροια (Footyball League)».

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στις 18:30 στο γήπεδο Φιλιππούπολης τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο σημερινό παιχνίδι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κώστας Γεωργακόπουλος και Γιώργος Γιαγκιόζης.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Εν τω μεταξύ παρελθόν για τον Απόλλωνα Λάρισας αποτελούν τρεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ανδρέα Μεζίνι, Θεόδωρο Λουκά και Αλέξη Μπιμάι, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα του τεχνικού Αριάν Μπελά.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙA ΤΗΣ Κ-19

Ξεκίνησε χθες στο γήπεδο Φιλιππούπολης η προετοιμασία της Κ-19 της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Πριν την "πρώτη" επίσημη της ομάδας, μίλησε στους παίκτες μέσα στα αποδυτήρια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και αφού τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, τόνισε την εμπιστοσύνη τόσο του ιδίου όσο και της διοίκησης στο πρόσωπό τους και ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου αφενός μεν, να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, αφετέρου δε να προσπαθήσουν να διακριθούν, ώστε να διεκδικήσουν μία θέση στην ανδρική ομάδα της ΠΑΕ.

Επίσης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ανέλυσε το πλάνο της προετοιμασίας ο υπεύθυνος προπονητής της Κ-19 κ. Βαγγέλης Στουρνάρας. Στη συνέχεια τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά ξεκίνησε η προετοιμασία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΕΣ

Σήμερα Τρίτη και ώρα 18.30, καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της Apollon FC Academy γεννημένοι τα έτη 2004-2005-2006-2007 να βρίσκονται στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Όπως επίσης και όσα παιδιά θέλουν να δοκιμαστούν. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από 18:00 έως 20:00 στα γραφεία στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Αξίζει να σημειωθεί πως 6 με 7 παιδιά της U-16 προωθήθηκαν στην ομάδα U-19, με την προοπτική να παίξουν και

στην πρώτη ομάδα, στο πρωτάθλημα της Super leuge 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass