ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ:

Ευχάριστα νέα για την Παναγιώτα

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2019 15:41

Μια ευχάριστη είδηση περιείχε η χθεσινή ενημέρωση που έγινε από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, όσον αφορά στην Παναγιώτα Ακριβούλη, η οποία διέφυγε τον κίνδυνο μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ευχάριστα νέα για όλους μας, καθώς η αθλήτριά μας Παναγιώτα Ακριβούλη βγαίνει νικήτρια από τη μάχη που έδινε μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα στις 22/7.

Μετά από κρίσιμες ημέρες την περασμένη εβδομάδα, η Γιώτα έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ξύπνησε από την καταστολή και η υγεία της βελτιώνεται αργά, αλλά σταθερά. Από την ΑΕΛ μεταφέρουμε την επιθυμία της οικογένειας Ακριβούλη να ευχαριστήσει όλους για το ενδιαφέρον, για τη συμπαράσταση αυτές τις δύσκολες στιγμές και για τις αμέτρητες ευχές για ταχεία ανάρρωση. Ιδιαίτερα οι γονείς της Γιώτας και όλοι μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και δη τον ιατρό νευροχειρουργό κ. Βασίλη Αναγνωστόπουλο, που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass