Φιλικό παιχνίδι με άρωμα… Europa League

ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΪΟΒΑ

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2019 22:40

Στην Kranjska Gora βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας για την προετοιμασία του, στη Σλοβενία, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία.

Η ομάδα του Άριαν Μπελά έκλεισε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι για σήμερα (18:00), με αντίπαλο που… ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τη ρουμανική Κραϊόβα, η οποία ίσως είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, εάν αποκλείσει την ουγγρική Χόνβεντ, μιας και το πρώτο παιχνίδι έληξε 0-0. Σε κάθε περίπτωση, το φιλικό θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για τους «Κυανόλευκους», ενόψει της συμμετοχής τους στη Super League 2. Χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου της λαρισινής ομάδας, αναφέρονται τα εξής: «Με αποθεραπεία για όσους παίκτες ξεκίνησαν στο φιλικό με την Puskas Akadémia κύλησε η μέρα της αποστολής του Απόλλωνα Λάρισας στο αθλητικό κέντρο Kompas στην Kranjska Gora. Οι υπόλοιποι έκαναν δυνατή προπόνηση τακτικής και φυσικά δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν και την πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένουν για να χαλαρώσουν από την ένταση της ημέρας. Αξίζει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και αυτό είναι κάτι το πολύ σημαντικό. Επίσης στην προετοιμασία δεν παίρνουν μέρος οι ξένοι παίκτες της ομάδας (ο Ναζίμ λόγω έλλειψης κάποιων εγγράφων που είχε σχετικά με τη βίζα του και ακολουθεί ιδιαίτερο πρόγραμμα προπόνησης που του έχει δοθεί καθώς και οι δύο Βραζιλιάνοι), που θα αποκτηθούν και θα ενσωματωθούν με την επιστροφή του Απόλλωνα Λάρισας στην Ελλάδα, όπως και κάποιοι ακόμη. Ο τεχνικός κ. Άριαν Μπελά βλέπει τους παίκτες του να αρχίζουν να εφαρμόζουν ό,τι τους λέει, ενώ ο γυμναστής του Απόλλωνα κ. Κυριάκος Γιάγκου, είναι αυτός που έχει και φέτος επιφορτισθεί με το να ετοιμάσει την ομάδα όσο πιο κατάλληλα γίνεται για να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι έκλεισε το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, αφού η λαρισινή ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη γνωστή ρουμάνικη FCU Craiova, σε αγώνα που θα γίνει σήμερα στις 5 (6 μ.μ. ώρα Ελλάδος στο γήπεδο της Kranjska Gora). Και όλα αυτά ένα 48ωρο πριν αντιμετωπίσει τη φημισμένη τουρκική Besiktas στο Bishofshofen».

Εκλεισε τον Αστρά και δύο Βραζιλιάνους

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

astras

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόλλων Λάρισας έκλεισε τον νεαρό τερματοφύλακα Λευτέρη Αστρά, που αποχώρησε τον Μάιο από τον Απόλλωνα Σμύρνης και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κυανόλευκους» της Λάρισας. Ο 22χρονος γκολκίπερ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε οκτώ αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας, δεχόμενος συνολικά 18 τέρματα. Ενδέχεται μάλιστα αύριο να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στην Kranjska Gora και ίσως να χρησιμοποιηθεί για ένα μικρό διάστημα, στο φιλικό με την Μπεσίκτας. Εκτός του Αστρά, ο Απόλλωνας έκλεισε και δύο Βραζιλιάνους παίκτες. *Εν τω μεταξύ, εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί και ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι με την Ουντινέζε στο Ούντινε, ενώ κατά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα, πιθανότατα να αγωνιστεί στη Λάρισα με τη Λαμία και τον Βόλο, πάντα κατά πληροφορίες.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass