ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟ «ΘΩΡΗΚΤΟ» ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Γυρίζει σελίδα ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

* Τ. Ελευθέρογλου: «Τηρούμε τις υποσχέσεις μας γι’ αυτό μας εμπιστεύτηκαν και ήρθαν πάρα πολλά παιδιά» * Ν. Γκαλίτσιος: «Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα πόλο έλξης των παιδιών της συνοικίας»

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2015 9:15

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μετά από μία τρικυμιώδη χρονιά στην οποία ο στόχος της παραμονής επιτεύχθη σχεδόν πάνω στο νήμα, ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ επιχειρεί φέτος ένα νέο και φιλόδοξο ξεκίνημα με στόχο η ομάδα να παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο. Οι αλλαγές που έγιναν φέτος στην ομάδα ήταν πολλές και σημαντικές, τόσο στην τεχνική ηγεσία - με τον Νίκο Γκαλίτσιο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας- όσο και στο έμψυχο δυναμικό (σε ποσοστό 90% περίπου). Μια ριζική, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, Τάκης Ελευθέρογλου ανανέωση η οποία ωστόσο δεν επιτρέπει την ομάδα να αποκλίνει από τη βασική της φιλοσοφία.

«Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι, έγινε μία ριζική ανανέωση. Έφυγαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας και ήρθαν νέα και φιλόδοξα παιδιά. Νέο αίμα στην ομάδα. Υπάρχει δηλαδή όρεξη, ενώ παράλληλα πήραμε έναν νέο προπονητή που είναι επίσης φιλόδοξος και θα τον στηρίξουμε γιατί θέλουμε να κάνουμε μία ομάδα που οι παίκτες θα ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο. Κι εμείς θα είμαστε μαζί τους, δίπλα τους. Αυτή άλλωστε είναι η βασική φιλοσοφία του συλλόγου εδώ και χρόνια» επισήμανε ο κ. Ελευθέρογλου και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε «μεγαλομέτοχοι» όπως γίνεται σε κάποιες άλλες ομάδες, οι οποίες μετά από δύο χρόνια, φερ’ ειπείν, δεν έχουν δελτία. Είναι μια πολύ δύσκολη προσπάθεια η οποία απαιτεί πολύ χρόνο. Προσπαθούμε να τηρούμε τις υποσχέσεις μας γι’ αυτό μας εμπιστεύτηκαν και ήρθαν πάρα πολλά παιδιά.

Θα θέλαμε τη συνοικία να είναι κι αυτή αρωγός στην προσπάθειά μας –κατανοούμε φυσικά ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι- αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Πέρσι είχαμε μία δύσκολη χρονιά και δεν θέλουμε να βιώσουμε ξανά κάτι τέτοιο. Θέλουμε –γιατί κι εμείς είμαστε ερασιτέχνες παράγοντες- οι ποδοσφαιριστές να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Εμείς από την πλευρά μας θα τους παρέχουμε ό,τι χρειάζονται για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο. Και πιστεύω ότι σ’ αυτό το επίπεδο είμαστε πολύ καλά» κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου.

Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Μετά τη θητεία του στον Σμόλικα Φαλάνης, ο Νίκος Γκαλίτσιος βρίσκεται φέτος στο «τιμόνι» του «θωρηκτού». Ένας νέος στο χώρο και φιλόδοξος προπονητής που αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο αφού το να δημιουργήσεις μία ομάδα σχεδόν από την αρχή δεν είναι καθόλου εύκολο.

«Αρχίζουμε μία καινούργια προσπάθεια. Η ομάδα έχει αλλάξει σε ποσοστό 90% περίπου σε σχέση με πέρσι. Έχουμε καινούργια νοοτροπία. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή αλλά κυρίως μας ενδιαφέρει να μετατρέψουμε την ομάδα σε πόλο έλξης για τη Λάρισα και κυρίως για τη συνοικία του Αβέρωφ. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με πολλή δουλειά γιατί η ομάδα είναι καινούργια και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος» υπογράμμισε ο νέος τεχνικός Νίκος Γκαλίτσιος.

Για να συνεχίσει λέγοντας πως «είναι αρκετά δύσκολο να μοντάρεις μία εντελώς νέα ομάδα. Χρειάζεται υπομονή, μεγάλη προσπάθεια, τη συμπαράσταση της διοίκησης αλλά κυρίως χρειάζεται να έχεις νεαρούς παίκτες οι οποίοι έχουν δίψα για διάκριση.

Έχουμε μπροστά μας ένα νέο πρωτάθλημα το οποίο θεωρώ ότι θα είναι τριών ταχυτήτων. Από τη μία πλευρά θα είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο Απόλλωνας Λάρισας και η Αστραπή Ν. Πολιτείας –κάποιες ομάδες αποτελούν αίνιγμα για τη νέα χρονιά όπως ο Αμπελωνιακός ο Ηρακλής Χάλκης που είναι παραδοσιακές δυνάμεις στην κατηγορία αλλά και ο Κεραυνός Παραποτάμου, ενώ ένα άλλο γκρουπ 10 ομάδων θα είναι στο ίδιο επίπεδο και πιστεύω ότι τα πάντα θα κρίνονται ανάλογα σε τι μέρα θα βρίσκεται η καθεμία ομάδα».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στην ανανέωση που έγινε φέτος στην ομάδα επικεντρώθηκαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές τονίζοντας ότι με την όρεξη των νέων παιδιών και την εμπειρία των παλαιότερων θα επιτευχθούν οι στόχοι. Αναλυτικά:

Γιάννης Σχοινάς: «Ήρθα σ’ ένα σωματείο καινούργιο στο οποίο οι στόχοι μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή μας στην κατηγορία. Έγινε μία ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό και πρέπει οι νέοι με τους έμπειρους να αποκτήσουμε γρήγορα την απαιτούμενη αγωνιστική συνοχή για να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο σύνολο, ικανό να πετύχει τους στόχους του».

Αλέξης Τσούτσας: «Καινούργια ομάδα, νέοι στόχοι. Ελπίζω να πετύχουμε αυτό που θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και να κλείσει η χρονιά με επιτυχίες για την ομάδα».

Δημήτρης Κλεισιάρης: «Η ομάδα φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα. Θέλω να πιστεύω ότι με την όρεξη και τη φιλοδοξία του νέου προπονητή θα έχουμε μία πολύ καλή χρονιά. Οι στόχοι δεν μπορεί να είναι άλλοι παρά μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Πέρσι ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά, ήμασταν σ’ ένα μεταίχμιο μπορώ να πω, πολλοί παίκτες έφυγαν για τους δικούς τους λόγους, φέτος ωστόσο κάνουμε μία καινούργια προσπάθεια και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Βαγγέλης Μούτσιος: «Επέστρεψα στην ομάδα του Αβέρωφ όπου αγωνιζόμουν πριν δύο χρόνια. Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια με πολλούς νεαρούς παίκτες. Θα πάμε στο πρωτάθλημα και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ

Ήρθαν: Μάνος (Βρυότοπος), Κουτσάκης, Τσούλκας (Σ.Σ. Ραψάνης), Ζαφειρούλης Κ., Ζαφειρούλης Δ. (Μελισσοχώρι), Σχοινάς (Ανάβρα), Τσούτσας, Κωφός (Σμόλικας), Μούτσιος (Απόλλων Λάρ.), Ντελόπουλος (Διογένης).

Έφυγαν: Παζιάνας, Καφφές (Αμυγδαλέα), Κολοβός (Σμόλικας), Μηνάς (Δήμητρα Γιάνν.), Ταρταμπούκας (Καλοχώρι), Τσιρβούλης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ

7/8: Με Δήμητρα Γιάννουλης

10/8: Με Αετό Αμυγδαλέας

13/8: Με Δάφνη Γλαύκης

19/8: Με Αστραπή Ν. Πολιτείας

22/8: Με Απόλλωνα Λάρισας

26/8: Με Αναγέννηση Πουρναρίου

31/8: Με Αστέρα Μελισσοχωρίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass