Διακρίσεις για τον νεαρό Κίμωνα Μαλάκο

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2019 15:45

Η Ολύμπια έχει παράδοση να αναδεικνύει παίκτες και αυτόν τον δρόμο δείχνει να ακολουθεί ο νεαρός Κίμωνας Μαλάκος που στο TNBA Εlite Camp, που διεξήχθη στο Λουτράκι με την επιμέλεια του προπονητή Αχιλλέα Δεμέναγα, του Pittsburgh University (NCAA) και τη φυσική παρουσία του Koundoul Amandou κέρδισε πολλές διακρίσεις.

Αναλυτικότερα ο νεαρός αθλητής ανακηρύχθηκε ως " Μost Coachable Player " της διοργάνωσης, ενώ κατέκτησε το έπαθλο της πρώτης θέσης στο τουρνουά 3X3 με την ομάδα του. Αξιοσημείωτο είναι πως συμμετείχε σε όλους τους τελικούς των ατομικών δεξιοτήτων κατακτώντας τα αργυρά μετάλλια στα σουτ δύο πόντων και στo lay up challenge. Παράλληλα, συμμετείχε και στην τελική εξάδα του skill challenge ξεχωρίζοντας με εξαιρετική αξιολόγηση. Η TNBA (The National Basketball Academy) συνεργάζεται με Κολλέγια των ΗΠΑ και δραστηριοποιείται σε εννιά Πολιτείες, ενώ ως φορέας υλοποιεί τα Youth Programmes και τις υποτροφίες για λογαριασμό τεσσάρων ομάδων του NBA (Indiana Pacers, Houston Rockets, Orlando Magic και Milwaukee Bucks). Στη συγκεκριμένη ακαδημία συμμετείχε και ο τεχνικός της Ολύμπια Λάρισας Πάρη Λότφι στο προπονητικό τιμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass