Στον «αέρα» η κλήρωση και το πρωτάθλημα της Super League 2

* ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ... ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ * ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:50

Όλα πηγαίνουν για αργότερα στη Super League 2, καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ.

Έτσι, στο χθεσινό Δ.Σ. οι ΠΑΕ αποφάσισαν να μην κάνουν... βήμα πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο με το «καυτό» ζήτημα της τηλεοπτικής στέγης. Μοιραία, λοιπόν, το Συμβούλιο αποφάνθηκε να ζητήσει παράταση από την ΕΠΟ μέχρι τις 5 Αυγούστου αναφορικά με την κατάθεση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος, που έληγε στις 25/7, ενώ στον "αέρα" είναι πλέον και το πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση. Γίνεται αντιληπτό ότι κανείς δεν γνωρίζει και πότε θα ξεκινήσει η Super League 2, παρά την αρχική πρόθεση σε προηγούμενο Δ.Σ. για σέντρα στις 15 Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος, πάντως, ενημέρωσε τις ομάδες για τη συνάντησή του με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη λέγοντας ότι ο τελευταίος του επισήμανε ότι το θέμα με τα τηλεοπτικά θα «τελειώσει» μέσα στο προσεχές δεκαήμερο. Οι ΠΑΕ από την πλευρά τους υπογράμμισαν την αναγκαιότητα και το δίκαιο να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα από πέρσι ως προς το τηλεοπτικό συμβόλαιο και αναμένουν, ενώ ειπώθηκε πως αν πέσουν εν τέλει οι υπογραφές με την ΕΡΤ τότε σε Δ.Σ. διά περιφοράς θα οριστεί η ημερομηνία της διεξαγωγής της κλήρωσης. Να σημειωθεί ότι στο Συμβούλιο εκπροσωπήθηκαν όλες οι ΠΑΕ με μόνη εξαίρεση την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που ήταν απούσα. Τέλος, επιλέχθηκε και ο νέος λογότυπος της Super League 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass