Ο Αμπέλ Φερέιρα διάδοχος του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Θέση στο επιτελείο παίρνει και ο Χρήστος Καρυπίδης

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2019 15:37

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας, καθώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Μπράγκα για τον 40χρονο Πορτογάλο προπονητή της και απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα εκείνος ως ο νέος τεχνικός του νταμπλούχου Ελλάδας.

Η ΠΑΕ συμφώνησε και για τη ρήτρα που θα καταβάλει στην πορτογαλική ομάδα αλλά και για τις επί μέρους λεπτομέρειες του συμβολαίου με τον καινούριο τεχνικό, που ενδεχομένως θα πάει σήμερα απευθείας από την πατρίδα του στην Ολλανδία για να συναντήσει την ελληνική αποστολή.

Επίσης, στη θέση του αποχωρήσαντος Παντελή Κωνσταντινίδη θα προωθηθεί ένας ως τώρα ποδοσφαιριστής, βετεράνος του ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Καρυπίδης που ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα αυτή τη σεζόν με τελευταία ομάδα τη Λαμία. Ο Χρήστος Καρυπίδης πρωτοφόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2000-01 και αγωνίστηκε σε πλήθος ομάδων μεταξύ των οποίων η σκωτσέζικη Χαρτς, η Ομόνοια Κύπρου, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Λεμεσσού, Ξάνθη, Πλατανιάς, και θα αναλάβει υπεύθυνος λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος με γενικό αρχηγό τον Γιώργο Σαραϊδάρη.

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΤΟΧ

Ακόμα μία σημαντική μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη, ολοκλήρωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανακοίνωσαν την επιστροφή του Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και μετά από πέντε χρόνια θα ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ από τη Σλάβια Πράγας. Ο Σλοβάκος εξτρέμ, που επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στη Θεσσαλονίκη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το 2014 αποχώρησε από την ομάδα. Η παρουσία του ήταν εξαιρετική, αλλά έμοιαζε ημιτελής. Δεν είχε προλάβει να προσφέρει όσα ήθελε, να κερδίσει τίτλους και ν’ ανταποδώσει την αγάπη που έλαβε από τους φίλους της ομάδας. Λογικά στο πίσω μέρος του μυαλού του είχε πάντα την πιθανότητα της επιστροφής, κάτι που φάνηκε στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Μίροσλαβ Στοχ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησε στην πρώτη του θητεία στην ομάδα και να βοηθήσει τον Δικέφαλο να διατηρηθεί στην κορυφή και να κάνει το επόμενο βήμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΛ ΧΙΛΑΛ

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη πορεία στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Ο Ρουμάνος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Χιλάλ, με ετήσιες απολαβές που εκτιμώνται κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass