Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανεβάζει τον πήχυ ο Αετός

* Χρ. Καραμούτης: «Ευχή όλων να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία πραγματοποιώντας αξιόλογη πορεία» * Δ. Δανιλούλης: «Θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε κάτι παραπάνω από την παραμονή και φτάνει μόνο να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο»

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2015 9:44

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για τον Αετό Αμυγδαλέας η φετινή χρονιά αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, αφενός για να επιτευχθεί ένας στόχος με μελλοντικά οφέλη, που είναι το να μπουν οι βάσεις για να εδραιωθεί η ομάδα στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία και αφετέρου η δημιουργία ενός ελκυστικού αγωνιστικού συνόλου ικανού να πετύχει περισσότερα πράγματα από μία απλή παραμονή.

Χθες οι παίκτες του Αετού ξεκίνησαν το επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Δημήτρη Δανιλούλη, μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας για μία χρονιά που στο τέλος θα έχει θετικό πρόσημο. Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου προτίθεται να είναι δίπλα στην ομάδα παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια, ενώ οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο με την κατασκευή κερκίδας, την τοποθέτηση νέας περίφραξης και την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου καταδεικνύουν ότι κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο στον Αετό Αμυγδαλέας.

Στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας θα βρίσκεται και φέτος ο Χρήστος Καραμούτης, ένας παράγοντας που θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα.

«Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω την περσινή ομάδα και τον προπονητή μας για την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Ευχή όλων των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών είναι να παραμείνει η ομάδα μας στη μεγάλη κατηγορία και να έχουμε μία αξιόλογη πορεία» δήλωσε ο πρόεδρος του Αετού στη χθεσινή «πρώτη» της ομάδας και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα καινούργια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, και οι περισσότεροι έχουν πολλές παραστάσεις από την κατηγορία. Θα κάνουμε 2-3 ακόμα σημαντικές μεταγραφές οι οποίες θα βοηθήσουν ούτως ώστε να καλυφθούν τα κενά στις θέσεις που έχουμε.

Θέλω να τονίσω ότι όλες οι ομάδες που θα έρχονται στην Αμυγδαλέα θα τυγχάνουν άψογης φιλοξενίας και θέλουμε το ίδιο να συμβεί και για μας στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Έχουμε ξεκινήσει από πέρσι μία προσπάθεια να αλλάξουμε προς το καλύτερο την εικόνα του γηπέδου με τη βοήθεια των χορηγών μας. Μας βοήθησαν να ολοκληρώσουμε την κατασκευή της κερκίδας, την περίφραξη του γηπέδου ενώ αναμένεται να γίνουν κι άλλα βελτιωτικά έργα στην πορεία. Η νέα διοίκηση έχει διευρυνθεί, η βοήθεια είναι μεγαλύτερη, υπάρχει όρεξη για προσφορά και πιστεύω ότι θα έχουμε μία πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα» κατέληξε ο Χρήστος Καραμούτης.

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

Ο άνθρωπος που ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της είναι ο Δημήτρης Δανιλούλης. Όπως ο ίδιος τόνισε «δεν κρυβόμαστε, για να πούμε ότι η ομάδα είναι μόνο για τη σωτηρία» αφήνοντας να εννοηθεί ότι στόχος του Αετού υψηλότερος.

«Έγιναν αρκετές κινήσεις το καλοκαίρι για να βοηθηθεί η ομάδα και έχουμε υπόλοιπο άλλες δύο θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να τις καλύψουμε με όσο γίνεται καλύτερους ποδοσφαιριστές. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Δεν κρυβόμαστε για να πούμε ότι η ομάδα είναι μόνο για σωτηρία. Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε για κάτι παραπάνω και φτάνει μόνο να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός του Αετού και συνέχισε:

«Εκτός από 2-3 ομάδες που φαίνονται -θεωρητικά προς το παρόν χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο- ότι θα είναι πρωταγωνίστριες, όλες οι υπόλοιπες πιστεύω είναι στο ίδιο «καζάνι» και αν δεν είναι με την πάροδο του χρόνου θα γίνουν. Αυτό σημαίνει ότι οι 2-3 αυτές ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν και μία από αυτές θα κόψει πρώτη το νήμα. Βέβαια οι υπόλοιπες δεν θα είναι κομπάρσοι. Θα παίξουν το δικό τους ρόλο και ανάλογα με τη δουλειά και την προσπάθεια και σε βάθος χρόνου –γιατί δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το δεύτερο γκρουπ από τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο- όσες θα έχουν διάρκεια και επιμονή στο τέλος θα δικαιωθούν» κατέληξε ο Δημήτρης Δανιλούλης.

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Την άποψη ότι ο Αετός Αμυγδαλέας, σύμφωνα με το ρόστερ που διαθέτει, μπορεί να πετύχει πολύ περισσότερα από μία παραμονή στην κατηγορία εξέφρασαν από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Κώστας Ευαγγελούλης: «Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσμος από το χωριό στο γήπεδο, να απολαμβάνει ποδόσφαιρο και να χαρεί για την ομάδα που θα «χτίσουμε». Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μία δυνατή έδρα και θα παλεύουμε για το καλύτερο στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Μάριος Πίρε: «Ο φετινός Αετός είναι μία νέα ομάδα και βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Από κει και πέρα και σύμφωνα με το ρόστερ που έχουμε, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο, δηλαδή θα μπορούσα να πω για την έβδομη θέση και παραπάνω».

Βασίλης Παπακωστούλης: «Θέλω να καλωσορίσω τον προπονητή και τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα μας. Στόχος είναι να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία, γιατί η ομάδα μας έχει ανέβει στην Α’ κατηγορία αρκετές φορές αλλά δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί σ’ αυτή. Να έχουμε υγεία και πιστεύω ότι όλα θα έρθουν, γιατί υπάρχει οργάνωση και η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα. Έχουμε αποκτήσει κάποια παιδιά που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν αρκετά και θέλουμε να πάρουμε άλλους δύο ποδοσφαιριστές για να ολοκληρώσουμε τις μεταγραφικές μας κινήσεις».

Φάνης Πρίφτης: «Ο στόχος της ομάδας σίγουρα είναι η παραμονή, αλλά θεωρώ ότι με το ρόστερ που έχουμε, θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες και θέλουμε να πάρουμε άλλους δύο. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων».

Το πάρε δώσε

Ήρθαν: Κυριάκος, Πίρε, Πρίφτης, Παζιάνας, Καφφές, Σερακιώτης, Κουτής, Νασσίου, Τσιτουρζής (αναμένεται ο Χατζηιωαννίδης από Τερψιθέα).

Έφυγαν: Απ. Πολύζος, Κωνσταντίνου, Τέρπος, Μοσχοβίτης,

Το πρόγραμμα των φιλικών

10/8 Αβέρωφ-Αμυγδαλέα

13/8 Αμπελόκηποι- Αμυγδαλέα

18/8 Γιάννουλη- Αμυγδαλέα

20/8 Καλοχώρι- Αμυγδαλέα

25/8 Αμυγδαλέα -Μακρυχώρι

29/8 Σμόλικας-Αμυγδαλέα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass