ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ

Λάτρης της σκληρής δουλειάς ο Ράτκο Ντόστανιτς

* Ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις * Τέταρτος τερματοφύλακας θα παραμείνει ο Παϊτέρης που παράλληλα θα αγωνίζεται και στην ομάδα Νέων

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2015 10:43

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με εντατικούς ρυθμούς, παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατεί στον θεσσαλικό κάμπο, η ΑΕΛ συνεχίζει την προετοιμασία της για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Από την πρώτη ημέρα των προπονήσεων ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς έδειξε ότι είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και της αγωνιστικής πειθαρχίας από όλους.

Έχει πολλές απαιτήσεις, θέλει η μπάλα να είναι κάτω και οι παίκτες να προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνονται εφαρμόζοντας αυτά που ζητάει, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιασθεί έτοιμη στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα στους «βυσσινί» και κύριο μέλημα της τεχνικής ηγεσίας είναι να «δέσει» η ομάδα μέσα από τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν.

Χθες ολοκληρώθηκαν οι εργομετρικές εξετάσεις με το τελευταίο γκρουπ των παικτών, ενώ τα αποτελέσματα των τριών πρώτων γκρουπ από το περασμένο Σαββατοκύριακο, θα έχουν σήμερα στα χέρια τους οι υπεύθυνοι της ομάδας.

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος γκολκίπερ Παναγιώτης Παϊτέρης έδειξε καλά στοιχεία στις λίγες αυτές ημέρες των προπονήσεων και θα παραμείνει ως 4ος τερματοφύλακας, ενώ παράλληλα θα αγωνίζεται και στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ.

Όσον αφορά στους άλλους «μικρούς» πάντα κατά πληροφορίες, θα συνεχίσουν να αξιολογούνται οι Χάμος, Μανακούσιος, Μπαλογιάννης και Καμπέρης ώστε αν ικανοποιήσουν τον προπονητή να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, ενώ θα ζητηθεί να πάρουν παιχνίδια επιστρέφοντας στις ομάδες τους, ο Τασιούλης στον Τύρναβο 2005 και ο Αγρόδημος στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Παράλληλα, φαίνεται ότι θα αποδεσμευθεί ο Λύρας, από τον οποίο ζητήθηκε να αναζητήσει ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου και την επόμενη ημέρα η ομάδα θα αναχωρήσει για το ορεινό Καρπενήσι, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Αυγούστου, για το βασικό στάδιο.

Εκεί θα δοθούν δύο φιλικά παιχνίδια μάλλον με ομάδες της Β' Εθνικής που θα προετοιμάζονται την ίδια περίοδο, στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Εν συνεχεία, κατεβαίνοντας στον κάμπο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν διήμερο ρεπό για τον Δεκαπενταύγουστο και μέχρι τους πρώτους επίσημους αγώνες, θα δοθούν μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων.

Η προπόνηση της Δευτέρας εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Χθες έγινε μόνο μια πρωινή προπόνηση και το απόγευμα οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ σήμερα θα γίνουν δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ Ο ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ

Ακόμα ένας παίκτης της Παναχαϊκής ζήτησε να φύγει και να έρθει στην ΑΕΛ. Ο λόγος γίνεται για τον Ματθαίο Μαρουκάκη που γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1990, έχει ύψος 1.85, βάρος 84 κιλά και κατάγεται από τη Λήμνο, από το χωριό Άγιος Δημήτριος, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια.

ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Ο ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ

Συμβόλαιο συνεργασίας με την Παναχαϊκή, υπέγραψε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ(αριστερό μπακ), Δημήτρης Κοντοδήμος.

Γεννήθηκε στις 21 Απριλίου 1982 στη Λάρισα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα σ τη Δήμητρα Γιάννουλης, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ξάνθη, Πανιώνιο, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα. Τον Ιανουάριο του 2013 βρέθηκε στην ομάδα της Νίκης Βόλου, ακολούθησε ο Ηρακλής, και το καλοκαίρι του 2014 ανήκε στην ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass