Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ

Περιμένει τη συνεδρίαση της Super League 2

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2019 22:05

Τη συνεδρίαση της Super League 2 περιμένουν στον Απόλλωνα Λάρισας, ώστε να προχωρήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2019-2020.


Μια συνεδρίαση που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 24 Ιουνίου και θα καθοριστεί το πλαίσιο διεξαγωγής πρωταθλήματος, της νεοσύστατης κατηγορίας.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε πως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής: 1) Αγωνιστικά θέματα 2) Οργανωτικά θέματα 3) Τρόπος διεξαγωγής Πρωταθλήματος 4) Διάφορα Θέματα.

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ
Ουσιαστικά ο Απόλλωνας θα είναι μια νέα ομάδα την καινούργια σεζόν, καθώς δεν θα έχει τους Βραζιλιάνους παίκτες στο δυναμικό του και η διοίκηση θα φροντίσει να παραμείνει ο βασικός κορμός, από τους Ελληνες ποδοσφαιριστές.
Από κει και πέρα θα αποκτηθούν παίκτες νεαρής ηλικίας, οι μεταγραφές θα είναι λίγες και ο προπονητής θα φροντίσει με το υπάρχον υλικό να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό και να φτάσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Παράλληλα θα προωθηθούν-σύμφωνα με πληροφορίες- και παίκτες από την ομάδα Κ-19, που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, ενώ θα ενταχθούν στο δυναμικό και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές ομάδων του νομού, με τους οποίους ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις.
Η επόμενη Δευτέρα λοιπόν θα είναι μια ημέρα που θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις των «κυανόλευκων», οι οποίοι ανάλογα με τις αποφάσεις της Super League 2, θα φροντίσουν όλα τα θέματα ώστε να «τρέξουν» και να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, για την έναρξη της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει το διάστημα ανάμεσα στις 10 και 15 Ιουλίου. Και όπως έχουμε αναφέρει, το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε αθλητικό κέντρο του εξωτερικού.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass